Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie jak zdjac obudowe centralnego slupka bo nie chce na sile zeby nic ni wyrwac i drugie pytanie gdzie sie znajduje kostka zlacze od napinacza pasow bo wywala mi blad restraint systems a jeszcze jedno blad wyskakuje tylko po trzasnieciu drzwiami od strony pasazera. Mam jeszcze taki problem ze za kazdym razem co odpalam autko zmieniarka sprawdza plyty i banalny porblem wylaczam dzwieki a jak zapalam atko to mi sie wlacza sam i jest to bardzo w uciazliwe do tej pory nie bylo takiego problemu Sorki ze nackalem tego troche ale nie chcialem zakladac nowych tematow
Opublikowano

Prosta sprawa

Najpierw zdejmujesz osłonę dolną środkowego słupka (jest na spinkach więc odchylasz od uszczelek i delikatnie odciągasz aż odskoczą spinki) potem górna osłona jest zamontowana tak, że dolne dwie spinki wypinasz i jak wypniesz osłone zsuwasz do dołu (na górze klinują się 2 bolce na wsuwkę) a montując pierw wsuwasz górę osłony na swoje miejsce pamiętając aby uszczelki drzwi były nad osłoną a nie pod osłoną i wpinasz ją na dolne spinki a dolna osłona to wiadomo aby tylko na spinki się wpięła i uszczelki nie przycieła

Opublikowano
dzieki wielkie za wszelkie rady dzis wyjelem fotel pasazera poodpinalem i przeczyscilem wtyczki wszysko zlozylem do kupy iblad wykasowalem i puki co jest ok
Opublikowano
niestety blad wraca chyba czeka mnie wymiana modulu tylko nie moge go wyjac ze slupka jakies rady jak to zrobic