Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Noszę się z zamiarem zmiany felg i opon w mojej e91, z Niemiec auto przyjechało na 19, jak dla mnie stanowczo za duże do codziennego użytkowania.

Chciałbym zakupić felgi 17, najchętniej Styling 162, ale widzę że oryginalnie ten wzór wychodził w 18.

Moje pytanie czy faktycznie nigdzie nie dostanę takiego wzoru w 17??.

Znalazłem jedno ogłoszenie o takich felgach

http://olx.pl/oferta/alufelgi-bmw-e90-5x120-17-oryginalne-m-pakiet-polecam-CID5-IDenyWb.html#b4edbc1d27

czy to jakies podróbki, czy może ma to jakiś związek z M pakietem, a może ktoś z kolegów ma na sprzedaż takie felgi ewentualnie na wymianę

Opublikowano
Sam sobie odpowiedziałaś na allegro jest masa wzorów "jak w oem" lecz nie pasuje et, szerokość wielkość albo co inne jeszcze
Opublikowano

czyli mam rozumieć że nie dostanę takiej 17 w styling 162 wogóle, tak?

Ta na pokazanym aucie była w pakiecie z autem od nowości, jest to wiec 162 czy coś podobnego.

Wzór da radę gdzieś odczytać na feldze???

Opublikowano

czyli mam rozumieć że nie dostanę takiej 17 w styling 162 wogóle, tak?

Ta na pokazanym aucie była w pakiecie z autem od nowości, jest to wiec 162 czy coś podobnego.

Opublikowano

Nie, na oryginalnych felgach BMW masz numer czesci, ktory mozesz sprawdzic np na realoem - ta dowiesz sie jaki jest to numer wzoru.

Podrobki Ci szczerze odradzam.

Opublikowano
dzieki wielkie, mi praktycznie tylko wzór 162 odpowiada, a schodzić z 19 na 18 to prawie żadna różnica :(