Skocz do zawartości

e39 525iA WBADT41000G005511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=6061223083#db5b2bc87c

Pytanie bardziej o sprzedającego, czy faktycznie ma auta "selected" - pewnie firma znana. Bo co do oferty chyba niewiele można się czepić, nawet raport jest. A cena dla konesera choć jeśli auto 100% chyba rozsądna jak ktoś chce mieć takie w garażu.

Opublikowano
W tym temacie powinien się Dray wypowiedzieć. Zapraszamy do tablicy;)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Na Allegro zarejestrowany od grudnia 2015.W komentarzach konto jakiegoś gościa,który sprzedaje mieszkanie."Strona firmowa" i "O firmie"-ta witryna jest nieosiągalna.Może na razie startują.

Dobrze utrzymane auta i małym przebiegiem mają dobrą cenę na zachodzie.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Skoro zostałem wywołany do tablicy...

Znam właścicieli na stopie prywatnej.

Handel samochodami to nie jest ich główne źródło utrzymania, więc nie muszą działać wg zasady "kupić jak najtaniej - sprzedać jak najdrożej".

To po części hobby, wyrobienie sobie marki itd.

Wystawiali do niedawna z innego konta na allegro, to jest świeże.

Strona www działa, na aukcji widzę jest bład w linku - http://selectedpremiumcars.pl/

Mają ciekawe BMW które nie są powystawiane i nie wiem czy w ogóle są na sprzedaż

- e21 316i 1981 - 14,000 km

- e90 320d 2006 - 24,000 km

- e46 316i 2000 - 18,000 km

- e46 cabrio - wygląda świetnie, przebiegu nie pamiętam

A po drugie to nie znam nikogo innego kto włożył w pewne unikatowe e39 jakies 50,000 zł w pół roku wymieniając wszystko co się dało na nowe z ASO :mrgreen:

Jeśli ktoś zna realia niemieckiego rynku, szuka pewnego samochodu w którym nie wyjdzie kilka niespodzianek po zakupie to szczerze polecam.

Jeżeli natomiast ktoś szuka okazji, samochodu w niskiej cenie, samochodu do poprawek to nie ten adres.

Edytowane przez DRAY

Opublikowano
Ze zdjęć auto wygląda nieźle ale czy znajdzie się ktoś kto zapłaci 33k za e39 w szmatkach - szczerze wątpię. No może gdyby była czarna ze skórami w Mpaku z silnikiem 3.0i + NAVI. BTW mały przebieg przy starszym aucie może oznaczać że jak "pójdzie w ruch" to zacznie cieknąć przez wszystkie uszczelnienia.
Opublikowano
Ja "przepłacam" za "stare" samochody we wręcz idealnym stanie :D
Opublikowano
Ona nie była już kiedyś na allegro wystawiona? jestem prawie pewny, że już wisiała jakiś czas i może nawet była troche droższa