Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem samochód znanej oczywiście marki BMW i mianowicie mam taki problem, po odpaleniu samochodu na zimnym silniku wszystko jest okej na benzynie i na gazie trzyma obroty wszystko dobrze, po rozgrzaniu silnika zaczyna dziać się wszystko po kolei szarpie daławi się tylko na obrotach do dwóch tysięcy po przekroczeniu tych obrotów jest wszystko jakby normalnie a nie do końca, na benzynie jest o wiele lepiej tylko troszeczkę przydławia i idzie normalnie do końca. Wspomnę ze wymieniłem filterek od gazu, filtr powietrza, przewody WN i świece firmy ngk. Zamówiłem juz wlot powietrza normalny bo jakiś pan Janusz zrobił to co zrobił, i gumę przepływomierza bo jest cała taśmą poklejona. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

pomWNCy2j

pnzv9HBnj

Opublikowano

dzisiaj jeszcze się oczytałem tych internetów i ktoś powiedział ze przepływomierz. Po odpaleniu samochodu z tymi wszystkimi problemami moimi odpiłem przepływke auto nic nie zmieniło pracy silnika wszystko dalej tak samo czyli juz sam nie wiem co to oznacza. Stwierdziłem że go ściągnę i okazało się że wygląda on w środku tak

po3bhCoCj

pmSCbeDRj

nie wiem co z nim zrobić a jeszcze w ten wąziutki prostokącik na dwie śrubki jest podawany gaz inne przeplywki maja tu jakiś króciec tak jakby nie wiem czy jak kupie taki to po odkręceniu tego króćca będę mógł zamontować ten mój "podajnik do gazu"

:mad2: