Skocz do zawartości

Kodowanie serii F esys i ista oraz inpa i ncs jeden komp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć kodowanie serii F

Jakiego laptopa kupić w sensie jaki procesor ile ramu dysk system żeby ogarnąć na jednym laptopie

inpe ncs z tym co mam do serii E na jednej partycji oraz na nowej partycji serie F

mam d k can oraz enet nie chciałbym kupować icoma przynajmniej na początku oczekuje aby dało się sprawdzać błędy sterowników oraz zmiana ustawień sterowników czyli taka nipa i ncs dla serii f zadnego softu i wpisywanie vin do seterowników co radzicie

Opublikowano

Minimum coś co ma procesor i3, lepiej i5, najlepiej i7. 8gb RAM to minimum, dysk najlepiej ssd minimum 128gb plus minimum 500gb a najlepiej nawet i 1000gb jako drugi o prędkości 5,400RPM wystarcza. Windows 7/8. Musi być port ethernet RJ45.

Ja mam i7 trzeciej generacji czyli 4rdzeniex2.2GHz, 8gb RAM, dysk ssd 128gb +1000gb, win 8 64bit i działa mi idealnie. Mam INPA, NCS, ESYS, Rheingold, ISTA/P i inne różne do BMW.

Opublikowano

No to faktyczanie mocny sprzęt potrzbuje kupic ale na aukcjach z icom daja komputer

parametry techniczne:

-procesor: 2x1.6-1,8 (wysyłam losowo)

-pamięc ram: 1GB

-bateria: trzyma nim 25min

-zasilacz: jest

-porty: 4x usb, 1x rs232, 1x vga, 1x lan

i twierdza ze bedzie działac

Opublikowano

hehe ok juz rozumiem w takim razie szkoda tych ludzi co to kupią i będą się denerwować ze słabo działa

bo miedzy core 2 duo i 1gb ram jest przepaść do minimum i5 i 8 gb ramu po prostu jeżeli nie zamierzam wgrywać i aktualizować softów czy nawigacji zastanawiałem sie czy warto bardzo mocny sprzęt kupować czy te minimum zalecane przez damascus7 wystarczy

Opublikowano

do diagnozy w zupelnosci wystarczy core duo i 4g ram , 256g twardy nawet 5400obr.

pracuje na oryg isid i na prywatnym i7 i roznica jest niewielka

zabawa zaczyna sie przy programowaniu, a scislej mowiac w czasie ustalania planu dzialania...

rheingold i caly pakiet INPA nie potrzebuje wcale mega komputera

Niezależny profesjonalny serwis BMW

seria Fxx, Gxx, przekładki ,angliki, USA-ECE; kluczyki, mapy, reset 8HP

505 329 058 Trójmiasto