Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wszędzie szukałem i nie mogłem znaleźć. Otóż mam takie pytanko. Chcę kupić Znaczek/Emblemat BMW na tył do mojego E46 320d 2003r Touring ale nigdzie nie mogę znaleźć emblematu z takimi wymiarami, z tego co zmierzyłem to wyszło 65mm. Wie ktoś gdzie taki można kupić i jak go wymienić ? Bo jest na takim wystającym jakby plastiku :) Czy można sam znaczek wymienić czy może trzeba ściągać cały ten wystający plastik ? :? Czekam na jakieś odpowiedzi i pozdrawiam :)
Opublikowano
Wątpię aby przyklejany znaczek miał jeszcze bolce. Podgrzej go czymś a potem podważ czymś cienkim i powinien puścić. Nie znam dokładnych wymiarów. Podałem Ci numer i na tej podstawie szukaj.
Opublikowano
Ok dzięki znalazłem ale za 179 zł więc sobie daruje :) A zamienników tej wersji niema... Szkoda :( A wyciąga się całość jest na 2 bolcach i dodatkowo przyklejany chyba :) Może wie ktoś czy można dostać jakąś naklejke BMW lepszej jakość o takim rozmiarze ? To bym wyciągnął samą naklejkę i przykleił nową i było by dobrze :) Bo 179 zł za znaczek to kpina :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tych znaczków jest mało. Ja swój upolowałem za 69 zl. Mój był tylko przyklejony i był to oryginalny pierwszy znaczek. Nie był mocowany na gumki. Ściąga się go żyłką, wtedy nic nie uszkodzisz. Oderwać ręką nie ma szans, bo trzyma się solidnie. A i ten mój był nowy, ale sprzedawany bez taśmy dwustronnej. Taśma we własnym zakresie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak na allegro. Dlugo czekałem, bo 170zł to za drogo. Koleś sprzedawał z ryską nowy. Rzeczywiście jak się przyjrzałeś to było widać rysę, ale na aucie super.