Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Dziadostwo. Miałem i usunąłem. Na nierównościach smartphone "sam" opadał. Wg mnie kulka i krążek powinny być nafrezowane wzdłużnie, a są gładkie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To raczej wersja z naklejanym krążkiem metalowym na dowolny telefon.
Opublikowano
Też mi tak to wygląda ale miałem coś podobnego i telefon spadał i zsuwal się więc jestem ciekawy czy to lepsze
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do telefonu jest przyklejona metalową blaszka, pomiędzy jest magnes który łączy się z telefonem i metalową kulą przyklejona do miejsca w którym chcemy mieć komórkę.

Metalowa blaszka jest przyklejona na taśmę dwustronną, metalowa kula też ale przy niej jest dużo więcej kleju.

Wstępne, ręczne testy (mocne wstrząsy w górę i dół) pokazały ze magnes się trzyma i nie rusza a w samochodzie jest zamontowane tak żeby komórką opierała się z dołu (tak na wszelki wypadek) w drugim samochodzie mam w powietrzu wiedz jutro się okaże czy ten montaż też będzie spełniał swoją funkcję.

Ogólnie pomysł bardzo fajny bo już dawno szukałem dobrego rozwiązania na montaż komórki w miejscu które mi najbardziej odpowiada, szyba za daleko a wszystkie uchwyty to ogromne graty :wink:

PS. A to czarne w magnesie to guma która zapobiega przesuwanie się

Części drobne:

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/IMG_20160316_231345_zpsl0poqqwt.jpg

Jutro opisze wrażenia.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co tu dużo pisać, trzyma się i to mocno... Jeździłem po mieście po dziurach i kocich łbach a komorka ani nie drgnie obojętne w jakiej pozycji bym jej nie ustawił. Właśnie piszę na tym uchwycie i też się trzyma :cool2: :cool2: :cool2:

Z czystym sumieniem mogę ją polecić. Jak będę mieć okazję to nagram filmik w akcji na kostce brukowej :D

Jedyny minus to zciąganie z uchwytu bo magnes mocno trzyma się do blaszki i najlepiej jest przesunąć komórkę w bok.

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/IMG-20160317-WA0000_zpswra3kxsx.jpg

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Mobile%20Uploads/IMG-20160317-WA0001_zpscjyvwey5.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jedna z najgorszych drog ktore znalazlem, komorka wisi tylko na magnesie i nie opiera sie o nic.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak a klej wytrzymał nawet te wysokie temperatury tylko zgubiłem ta jedna gume ale druga była w zapisie i przykleić ja na kropelke

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam Nexusa 5.

Przerobiłem oryginalną ładowarkę indukcyjną (która ma w sobie uchwyt magnetyczny) tak by miała przyssawkę do szyby.

Nie dość że trzyma telefon, to go jeszcze ładuje :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Też mam ten gadżet :D tylko że to taki uchwyt zakładany na nawiew i do niego się przyczepia telefon właśnie na magnes :) super sprawa, polecam.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
u mnie nic się nie sprawdzoało, probowałem rożnych rozwiazań i przyklejania w różne miejsce, szyba, deska, no nic nie trzyma ... odpada mi max po miesiącu ... zrezygnowałem
  • 4 miesiące temu...