Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Strasznie nie pasuje mi pojedyńcza "słomka" którą mam z tyłu w moim 320d czy ktos moze mi podpowiedzieć czy po lekkich "modach" da się wstawić tłumik koncowy od 335i (rury wydechowe po obu stronach), czy w 320d sa wieszaki? Podobno 335i ma inna średnicę rury ale widziałem jakieś redukcje (np Remus coś takiego robi). Nie chciałbym uskuteczniać druciarstwa dlatego myslalem o całym tlumiku z 335i. Dzięki za podpowiedzi.

Mic

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po lifcie 320d ma już 2 rury. Może tak będzie prościej.
Opublikowano
hmm mam juz kupiony dyfuzor od 335i (m-pakietowy). a te po-liftowe wersje maja pewnie dwie rury jak 328i/330d? Czy po dwóch stronach jak 335i?
Opublikowano

chce osiagnac taki efekt:

http://farm8.staticflickr.com/7319/9321582099_6a4caae72f_h.jpg

Wszystkie te tlumiki z kwasowki typu Eisenmann czy Insideperformance itd fajne, nawet myslalem o takim, ale 1200-1300 euro za koncowy tlumik? To juz lepiej pojechac to naszych specow od tlumików i zrobic na wymiar wyjdzie 1500zł.

Nie chcialem przez to przechodzic tylko kupic z demontazu z jakiegos rozbitka F30 335i i miec 3k w kieszeni.. :8)

Opublikowano
Wydech w MG do 335i to koszt od 3k w górę (tłumik końcowy). Więc nieco więcej niż 1,5k
kupię 540i E39 po lifcie, sedan