Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat rzeka... Tylko małe szybkie pytanko, a potem możecie skasować ten powtarzający się temat :)

Sedan E-36 Chcę teraz wymienić tył na elipsy. Mam radyjko Clariona MP3 4x51W; nie mam wzmaka. Co aktualnie proponujecie z Allegro z 6/9" (bo tylko to przychodzi mi do głowy...)? W bagażniku mam gaz więc nie wstawiam tuby. Potrzebuję czegoś do 300zł.. :| Wiem, że to nie za wiele, ale nie jestem jakimś melomanem - chodzi mi tylko o TROCHĘ :mrgreen: więcej basu :)

Czyli 6/9" podłączane do Clariona 4x51W do 300zł...

Dzięki za help

Człowiek jest jak BMW przy wyprzedzaniu.... szybko odchodzi :D
Opublikowano

jedyna madra rada to zrobic porzadny..... (o ile...) przod z radia

tweetery na dwa kanały z radia a jakies 16 na pozostałe 2

mam clariona nawet mocniejszego niz Ty i to nie jest 51w tylko tak naprawde ok 25w wiec jak chcesz uciagnac tym głosniki elipsy 100w rms, beda zniekształcenia i nic wiecej

zacznij od przodu przeciez siedzisz w przodzie i przod słyszysz a jak załozysz dobry to i basu Ci nie zabraknie

Co Wy macie z tym tyłem????????????

Opublikowano
hehe... może być i przód :) Więc co proponujesz?
Człowiek jest jak BMW przy wyprzedzaniu.... szybko odchodzi :D
Opublikowano
ja propunuje 16 w drzwi, w moim poprzednim aucie były alpiny sxs i grały OK, nawet pod samym radiem, chociaż swoje możliwości pokazują dopiero pod wzmacniaczem. cena coś ok 350zł i jak za ta kase są naprawde godne polecenia. aha mowa oczywiście o odseparowanych 2 drożnych zestawach.
Opublikowano
alpine jak alpine ale za ta kase lepsze sa głosniki PowerBass PB-BK6 Black (chyba ze ktos słyszał cos lepszego za ta kase) badz rainbow 265 slx zrob dystanse wygłusz drzwi i bedziesz zadowolony bo roznica miedzy seryjnym nagłosnieniem bedzie bardzo duza :twisted: