Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich!

Zamieszczam w galeri moje prawie wymarzone E60 , czemu prawie ? Bo to niestety 520D .

Co do samego auta , w E60 zakochałem sie jak kolega miał białą i ciągle mówilem sobie ze to jest auto moich marzeń , no i rok pozniej udało sie je spełnić .

Jest to końcówka 2005 , przerobiona na polifta . zewnętrznie jak widać auto pełen M-Pakiet + 19' calowe koła na lato .

z Wyposażenia to raczej nic specjalnego , mała navi , 2 strefowa klima , elektryka , astystent podjazdów pod wzniesienia i tak dalej i tak dalej , Patrząc na niektóre wersje E60 to wrecz moja mi sie wydaje biedna , chociaż mimo wszystko widzialem biedniejsze np z manualna klima i bez skór :D

Auto oczywiście po chipie na 201km , zbiera sie całkiem , calkiem . :)

tutaj spróbuje zamieścić foteczki :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/305a251c0439.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2b0b55e10c2.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/459ff4a999b7.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a67697106962.jpg

W środku niestety juz M-Pakietu brak , jedynie kierownica zostala dokupiona .

Myślę również nad obklejniem/ hydrografika wnętrza na carbon w połysku , oraz obklejeniu tych rogów M-Pakietowych zderzaka w carbon tak samo ten "dyfuzor" z tylu .

Jeżeli ktoś coś takiego już robił proszę o opinie , jak to wygląda . :)

Dodatkowo myslę nad lekkim obnizeniem .

Ale zobaczymy jak to wyjdzie .

Czekam na opinie jak wam sie podoba moja E60 , co można w niej zmienić lub poprawić ! :)

Edytowane przez Wolfie
Opublikowano
Ładna sztuka. Fajnie, że przerobiona na LCI :cool2:
Spolszczenie CCC na PW ;)
Opublikowano
Dzięki Panowie za sympatyczne opinie , co do mocy raczej nią nie szarżuje ale raz sie spróbowałem z kolegi 530i e39 lecieliśmy na równo , no moze centymetr przewagi 530ki :D także na moc nie narzekam mimo to auto swoim wyglądem często wzbudza zainteresowanie Panów w mocnych V6-V8 i kiedy otwierają szybę i pytają co tam siedzi i mówię ze 2 litrowy dieselek to machają ręka i jadą dalej :D ale ogolnie na moc nie narzekam , polatać nia bez problemu tez mozna mimo ze staram sie tego nie robic bo to nie od tego auto ( przyzwyczajenie z mojej starej 325i ) :D przyspieszenie bardzo fajne lecz auto wyglada jakby miało troche wiecej do zaoferowania pod maską no i sama kultura pracy , 530d jednak byłoby lepszym wyborem i ciagle niestety myśle nad taka zmiana na 530d , lecz patrząc po ogłoszeniach cieżko będzie znaleźć tak wyglądające 530d w moim budżecie :( ze spalaniem jakby ktoś był zainteresowany na 19' ok. 9-9,5 litra wiec dla mnie jak na takie auto bomba , mozna zejść jeszcze niżej ale nie lubie tak non stop pilnować spalania :D
Opublikowano

Obniżenie jak najbardziej by siadło, ja u siebie mam sprężyny eibach sportline, jak chcesz to mogę Ci podesłać fotki jak to wygląda.

Obklejenia rogów przy zderzaku i dyfuzora bym sobie odpuścił, ale to tylko moje zdanie :D

Autko wygląda super, jakbyś obniżał to jeszcze dystans delikatny i będzie git! :cool2:

Jaką masz szerokość opon?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Kolor zajebiaszczy. Nad szybami tez mysle ale u mnie przod nie przejdzie a sam tył to jakoś tak dziwnie. Trawie jeszcze.

Prezentuje sie :cool2:

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

M. Bułhakow

Mistrz i Małgorzata

Opublikowano

Moze faktycznie obklejanie odpuszczę chociaż listewki bym sobie zrobił w ten Carbon bo te aluminiowe to taki nudnawe troszkę :D tak ogolnie wiecie moze jak sie za to zabrać ? Te na konsoli wiem jak zdjąć ale tej na tunelu przy skrzyni nie mam pojęcia a mianowicie wiem ze trzeba sciągnąć mieszek i sa tam śrubki a sam ten panel jest na zatrzask lecz nie mam pojęcia jak wyjąć idrive'a a nie chce tez nic połamać ( a mam do tego tendencje :D ) ale obniżenie na pewno by sie przydało . Jakbyś mógł podesłać fotki to byłbym wdzięczny bo jestem ciekaw jak to sie prezentuje , nad dystansami tez rozmyślałem bo fajnie byłoby wypchnąć kółeczka troche na zewnątrz , ale nie mam pojęcia na temat dystansów wiec odpuszczałem temat wiec jakbyś mógł doradzić cos w tej kwesti rownież będę wdzięczny ! Co do opon powinienem znac na pamięć bo szukałem w jakieś fajnej cenie zimowek ale w końcu trafiły mi sie 17' org od E60 od Pana któremu niestety tylko te koła zostały po aucie bo zostało skradzione a cena według mnie bardzo dobra bo dałem 800zl z oponami na 2-3 zimy :D

Ale w każdym razie z tego co pamietam wydaje mi sie ze sa to 255/35/19 . Co do koloru auta miło ze sie podoba , osobiscie szukałem białej ale strasznie cieżko było znaleźć , ale natrafiła mi sie ta i szczerze wydaje mi sie ze całe auto w tej wersji kolorów wyglada duzo agresywniej niz białe :D i co do szybek , kolega widze ze ma wpisany Hamburg wiec w rajchu to pewnie inaczej patrzą , ale tutaj mówiąc szczerze jeżdzę bardzo dużo , nie raz zdarzy sie przy policji stanąć na światłach i maja w to raczej wylane :) i jak przyciemniać to sie zgodzę ze przód i tył wtedy to wyglada elegancko , sam tył tez według mnie lepiej niz nic ale przód + tył jest duzo przyjemniej i dla oka i dla własnego komfortu :)

Opublikowano
Tak z ciekawości, zawsze mnie zastanawia po co ludzie zasłaniają tablice? Zazwyczaj jeśli ma się coś do ukrycia? :D
Opublikowano
Mam jeszcze rejestracje na byłego właściciela Lęborskie , nie wiem czemu ale wszyscy mi wmawiają ze GLE i GWE to wiocha i jak nie maja do czego sie przyczepić to przyczepiają sie do blach , chociaż tak od innych kierowoc w 3mieście tez nie raz juz słyszałem ze wiesniak bmw przyjechał z Leborka ( ostatnio jak miałem zadymę z Panem z Mercedesa ) :D Jak trzeba moge wstawic zdj bez ukrytych :lol: Dzięki za PW zaraz Obadam wszystko !
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Auto sprzedane , bo miały sie pojawić inne wydatki związane z moją prawie narzeczoną , niestety wyszło jak wyszło kobiety brak i auta niestety też ( za autem tęsknie bardziej :) )

Zakupilem po tym aucie e46 320ci m54b22 , auto no stan idealny bylo ale niestety 170km w automacie - muł , aktualnie udalo mi sie zakupic ciekawe e39 z m62b35 z którego z osiągów jestem w końcu spełniony , niestety tylko z tą e39 co chwile coś wypada ale tego auta juz nie mam zamiaru zmieniać . :D