Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nabyłem koła 21 cali z naklejanym rantem ze stali nierdzewnej. Przednie opony niestety są do wymiany i teraz pytanie, u mnie w okolicy mało kto chce się podjąć wymiany opon. Szerokość felgi to 9,5 cala a opony to 255/30. Macie może jakieś zalecenia jak do tego podejść, czy to raczej normalny zabieg? Ewentualnie może ktoś podrzuci sprawdzoną wulkanizację w Świętokrzyskim lub okolicy?
Opublikowano
Wszystko ładnie pięknie gładko pod warunkiem że warsztat ma taką maszynę. U nas w okolicy są typowe maszynki co łapią felgę za rant a nie za otwór centrujący i nie mają tyle "wspomagaczy"
Opublikowano
Wszystko ładnie pięknie gładko pod warunkiem że warsztat ma taką maszynę. U nas w okolicy są typowe maszynki co łapią felgę za rant a nie za otwór centrujący i nie mają tyle "wspomagaczy"

Czyli wiesz jak wyposazonego wulkanizatora szukac, ja Ci nie pomoge, nie mieszkam w Twojej okolicy.

Ewentualnie przejedz sie do ASO, niekoniecznie BMW, np. Toyoty, czesto maja taki sprzet i przeszkolonych ludzi.