Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto przedstawione na forum bmw-sport, właściciel posiada ją parę miesięcy.

Oglądał ktoś? Auto w rzeczywistości takie oh i ah? Ilu biegowy automat tam siedzi? 5 czy 6?

http://olx.pl/oferta/bmw-e39-540i-full-mpakiet-stan-bdb-CID5-IDe7dPp.html#a500977627

Vehicle information
========================================
VIN: WBADN61000GG91672
Type code: DN61
Model: 540I (EUR)
E-F-R series: E39
Series: 5
Type: LIM
Steering: LL
Doors: 4
Engine: M62/TU
Displacement: 4.40
Power: 210 (285 hp)
Drive: HECK
Transmission: AUT
Paint code: 475 - BLACK SAPPHIRE METALLI
Upholstery code: N6SW - STANDARDLEDER/SC
Prod.date: 2001-09-26
S202	Steptronic
S210	Dynamic stability control III
S216	HYDRO STEERING-SERVOTRONIC
S249	Multifunction f steering wheel
S261	Side airbags for rear passengers
S265	Tyre pressure control (TPC)
S302	Alarm system
P337	M Sports package
S352	Insulating double-glazing
S403	Glass roof, electrical
S415	Sun-blind, rear
S416	Roller sun visor, rear lateral
S423	Floor mats, velours
S428	Warning triangle and first aid kit
S430	Interior/outside mirror with auto dip
S431	Interior rear-view mirror with auto dip
S438	Fine wood trim
S459	El. front seat adjustment w. memory
S464	Ski bag
S465	Through-loading system
S473	Armrest front
S481	Sports seat
S494	Seat heating driver/passenger
S500	Headl.washer system/intensive cleaning
S508	Park Distance Control (PDC)
S520	Fog lights
S522	Xenon Light
S534	Automatic air conditioning
S548	Kilometre speedo
S555	On-board computer V with remote control
S602	On-board monitor withTV
S609	Navigation system, Professional
S612	BMW Assist
S620	Voice control
S630	Car phone with cordless receiver
S672	CD changer for 6 CDs
S676	HiFi speaker system
S690	Cassette holder
S694	Provisions for BMW 6 CD changer
S705	M sports suspension II
S710	M sports steering wheel, multifunction
S715	M Aerodynamics package
S760	High gloss shadow line
S775	Headlining anthracite
S780	BMW LA wheel, M parallel spoke
S785	White direction indicator lights
L801	NATIONAL VERSION GERMANY
S851	Language version German
S863	Dealer List Europe
S879	Operating instructions German
S915	Omission of outer-skin preservation
S937	REQUEST CD ROM ON DELIVERY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skrzynia 5-biegowa.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Auto 15letnie i tylko 174tyś? Zadzwoń lub wyślij maila do ostatnich dwóch serwisów z KS. W Szwajcarii właśnie mocnymi benzynami trzaska się km. Auta "stare" ale z niskim przebiegiem są drogie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie-jeśli Szwajcar bezwypadek to natrzaskane kilometrów albo odwrotnie lub wszystko razem.
Opublikowano
często się zdarza że jak Szwajcar kupuje nowe auto a ma tylko jedno miejsce parkingowe wykupione stare auto potrafi sprzedać za połowę ceny aby tylko szybko wypchnąć auto,ja tak kupiłem seata ibizę z 2006r,za 730 chf
Opublikowano
często się zdarza że jak Szwajcar kupuje nowe auto a ma tylko jedno miejsce parkingowe wykupione stare auto potrafi sprzedać za połowę ceny aby tylko szybko wypchnąć auto,ja tak kupiłem seata ibizę z 2006r,za 730 chf

Oczywiście kupując nowe auto jest tak podniecony, że zapomina że ma jedno miejsce. Po opadnięciu euforii przychodzi listonosz z listem przypominającym i małą karteczką odbitą na ksero "skup aut . Mirek"

Opublikowano

Ciekawa teoria :D

Wiesz w ogóle w jakim stanie można kupic tak tanio auto, które kupiłeś?

Tylko zastanów się trochę zanim napiszesz jakąś następną bzdurę.

Opublikowano
30.10.2014 - jeden właściciel + współwłaściciel

08.05.2015 - drugi właściciel

22.09.2015 - trzeci właściciel + współwłaściciel

Dwóch facetów namówiło żonę do "wspolnego" zakupu....tylko do wspólnego tankowania nie mogli namówić.

Opublikowano

Ciekawa teoria :D

Wiesz w ogóle w jakim stanie można kupic tak tanio auto, które kupiłeś?

Tylko zastanów się trochę zanim napiszesz jakąś następną bzdurę.

jestem raz w miesiącu w Szwajcarii i wiem co piszę, wstanie na tyle dobrym że jeździ tym autem żona

Opublikowano

Nie za bardzo wiesz co piszesz, bo powinieneś wiedzieć w jakim stanie można kupic 10 letnie auto za kilka setek. To, że można jest wiadomo.

Jeżeli już, to za taka kasę kupisz stare 20 letnie auto z tym że nie bite i jeżdżące, ale nigdy nie 10 letnie (pewnie tez bezwypadkowe i niskim przebiegiem) Musisz częściej niż raz w miesiącu jezdzic do Szwajcarii, wtedy może się zorientujesz o co w tym wszystkim chodzi. I nie pisz przypadkiem, że jesteś handlarzem i przywozisz stamtąd auta, stąd twoja wiedza.

Jeszcze raz, za taką kwotę mogłeś kupic tylko padlinę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie , jest taka sprawa .

Kupiłem sobie piąte bmw , ale po powrocie do domu przypomniałem sobie ,że mam tylko 4 miejsca w garażu i co ja teraz z nim zrobię ???

Mogę je komuś podarować z forum , w ostateczności dopłacę ,żeby je ktoś zabrał( rodzinie nie oddam bo wiecie jak to z rodziną się wychodzi :D ) , szkoda żeby stało pod chmurką .

Wszelkie info. na PW.

Żartuje oczywiście bo mi zaraz skrzynkę zawalicie :mrgreen:

Opublikowano
Panowie , jest taka sprawa .

Kupiłem sobie piąte bmw , ale po powrocie do domu przypomniałem sobie ,że mam tylko 4 miejsca w garażu i co ja teraz z nim zrobię ???

Mogę je komuś podarować z forum , w ostateczności dopłacę ,żeby je ktoś zabrał( rodzinie nie oddam bo wiecie jak to z rodziną się wychodzi :D ) , szkoda żeby stało pod chmurką .

Wszelkie info. na PW.

Żartuje oczywiście bo mi zaraz skrzynkę zawalicie :mrgreen:

Nie ma, że żartowałeś ...już się nie wymkniesz. Jadę do Ciebie, wiozę coś gdzie będziesz mógł trzymać auto. Ale to będzie kosztowało.

Wysłane z wozu Drzymały

Opublikowano
auto kupione na licytacji,jak mieszkasz w CH pewnie znasz zasady parkowania aut w miastach a szczególnie garażach podziemnych,więcej tematu nie ciągnę bo nie widzę sensu ale ci co handlują autami zarabiają kosmiczne pieniądze na a szczególnie na e46 w m pakiecie,czasem jak widzę w ogłoszeniu za ile auto kupione w CH a za ile jest sprzedawane w PL i jeszcze piszecie że to jest za tanio sami napychacie kieszenie handlarzom
Opublikowano
nie zajmuje się handlem autami ,swego czasu zajmowałem się transportem aut z CH,więc proszę mi nie pisać na PW za ile i w jakim stanie można tam kupić auta