Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

czy ktoś może doposażał w jedyneczkę po lifcie w xenon i nie wymieniał modułu? Czy w takiej konfiguracji ( nowe xenony + moduł który był) można aktywowac światła długie?

Opublikowano
Niestety wiele nie wiem na ten temat ale tyle co wiem to powiem :D Brat mechanika ma jedyneczkę i miał straszne problemy z doposażeniem xenonów... Nie pamiętam dokładnie jak to było, ale podobno kupę kasy wywalił (oprócz ceny samych reflektorów) na to żeby to działało... W końcu auto wylądowało w ASO bo musieli coś tam przeprogramować i chyba brakowało jakichś modułów... Może i niewiele to pomogło, ale tyle co wiem to mogę się podzielić :D

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :)

e87 118d: https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=210&t=369493

ex e87 116i: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=297577 :D

Opublikowano

Jasne jasne dzięki wielkie :)

Ja już po wywaleniu kupy kasy jestem prawie u celu. Wszystko działa poprawnie tylko nie ma tych długich i tutaj pytanie czy na module bodajże II generacji można je włączyć? Może ktoś tak robił?

Opublikowano

Super :)

Natomiast jezeli ktos ma jakies informacje, w ktore piny podlaczyc i jak to zakodować to pomóżmy innym i napiszmy tutaj :)

Jak bede coś wiedzia oczywisćie tutaj to zamieszcze :)

Opublikowano

Tak są ustawione oczywiście że tak, w moim przypadku kiedy jeżdżę dużo na trasach nie mogę pozwolić sobie na oślepianie innych. Dołożyłem je tylko dlatego że bardzo bardzo w mojej ocenie poprawiają widoczność.

A długie niestety potrzebuje i to bardzo. Ktoś coś?

Opublikowano
Tak są ustawione oczywiście że tak, w moim przypadku kiedy jeżdżę dużo na trasach nie mogę pozwolić sobie na oślepianie innych. Dołożyłem je tylko dlatego że bardzo bardzo w mojej ocenie poprawiają widoczność.

A długie niestety potrzebuje i to bardzo. Ktoś coś?

Oby wszyscy wkładający ksenony mieli takie podejście :) :cool2:

Opublikowano

Mam nadzieję,

dobrze koledzy jeszcze jedno pytanko. Czy ktoś z Was kto dokładał xenon i nie zmieniał tylnych lamp odnotował problem z nie poprawnie działającymi lampami z tyłu?

Jeżeli tak to czy trzeba zamieniać coś w kablach?

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...