Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko jak wymienic odme?znalazlem filmik na you tube

ale gosciu wymienia tylko membrane mozna tylko kupic taka membrane czy calosc trzeba wymienic.
Opublikowano
wymienilem odme i swiece samochod normalnie odpala ale ma za niskie obroty i jak dodaje gazu to lekko poszarpuje.Nie wiem teraz tylko pozostaje cewki sprawdzic lub czujniki np temperatury silnika moze ma ktos jakis pomysl co dalej zrobic :D po rozgrzaniu lepiej chodzi ale tez ma niskie obroty
Opublikowano

Odwiezam kotleta

a wiec dalej szukam przyczyn zbyt niskich obrotow na biegu jalowym,dzis wyczyszczylismy silniczek krokowym byl zawalony nie chodzil jak powinien autko ciut lepiej pracuje ale dalej nie jest to co powinno silnik na biegu jalowym po rozgrzaniu ma ponizej 500 obrotow,wczoraj bylem na kompie wyszla sonda lambda i cos zaplonem miedzy 5-8 cylindrem na srode umowiony jestem z specami od Bmw niech przejza co jej dolega. :D Bo ogolnie autko wbija w fotel nie ma problemow z moca. :D

• 2 tygodnie później...