Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę wybaczyć ze tak bezpośrednio.. Narazie brak czasu a dosyć poważna sprawa.

Jestem posiadaczem bmw e46 sedan 2.0 143km, wyją mi z przodu łożyska i kolega ma na sprzedaż piaste z lozyskami Febi za 150zl tylko ze on miał e36

Moje pytania brzmią nastepujaco..

Czy to dobra firma?

Czy piasta z łożyskami jest taka sama jak w e46?

Czy to stosunkowo dobra cena.

Szukałem troche po necie odpowiedzi na moje pytania i niestety nie znalazłem rzetelnej odpowiedzi..

Prosze o doraźną pomoc.. Bo chciałbym jak najszybciej wymienić żeby nie uszkodzić sworznia..

Z góry przepraszam za chaos.. Jestem na Angielskim a na jutro umowilem sie po odbiór tych piast.

I nie krzyczcie mi na temat wielokropek.. Są mi bardzo potrzebne do moich wypowiedzi ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Za mało informacji podałeś. Firma sama w sobie jest dobra chodź są lepsze piasty jak FAG np. Wyręczyłem Cię i proszę:

http://www.czesciauto24.pl/febi-bilstein/7008522 - Wchodzisz na stronę i na dole masz zakładki wybierasz > Pasujące auta. Jeżeli się zgadza z jego autem lub chociaż z numerem części to będzie pasować. Cena 150 zł jak widać atrakcyjna.

Numer części obowiązkowo do sprawdzenia .

Sklep jest Niemiecki i stamtąd idzie paczuszka . Zakupiłem nie tak dawno swojej kobiecie części do jej samochodu (nie bmw)i jej część była uwzględniona w "pasujących autach" konsultowałem nawet z supportem z którym można porozmawiać wyłącznie po angielsku i pewnie po niemiecku sprawdzali po vinie część (filtr paliwa) miał pasować i niestety nie pasował w PL sklepie dobrali bez problemów . Generalnie nie bawiliśmy się w odsyłanie bo to groszowe sprawy .

P.S

Sklep ma możliwość za dopłatą odebranie nie pasującej części i jej wymiane .

Opublikowano

Witam, Jestem po wymianie piast, oczywiście pasują bez najmniejszych problemów.

(Informacja dla innych właścicieli mający podobny dylemat. ) :8)