Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie! :) W moim BMW e39 520i 1997 rok mam uszkodzony czujnik uderzenia bocznego. Chciałbym takowy zakupić, ale nie wiem jaki bo przeglądając internet napotkałem się na różne czujniki począwszy od innych kolorów po inny kształt. Czy ktos z forumowiczów może mi podpowiedzieć jaki czujnik mam kupić? Czy to zależy od rocznika czy od czego? Moje auto według dowodu jest z 8.1997 r. A może jest konieczne rozebranie i sprawdzenie jaki u mnie w aucie siedzi? Fajnie by było gdyby się obyło bez rozbierania w celu sprawdzenia :?
Opublikowano
Spróbuj przeszukać realoem pod Twój VIN. Są tam wszystkie części rozpisane z numerami i szkicami, więc w ten sposób na pewno łatwiej coś dobierzesz.
Opublikowano

Musisz kupic po numerze jak kupisz wedlug real oem moze nie dzialac chodzi mi o najnowszy

Najlepiej kupic z tege samego auta albo identyczny numer

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Opublikowano
Według numeru VIN wyszło że muszę kupić czujnik o numerze 65778369024...dodatkowo z VIN wyszło ze moje auto jest z 2.1997 a nie tak jak myślałem że z 8.1997. Czy śmiało mam zamawiać czujnik o tych numerach 65778369024 czy lepiej rozebrać i sprawdzić jaki ma numer? Kolega blachaxxx wspomniał że po numerach z RealOEM może nie działać.