Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów dzisiaj wjeżdżając na podwórko pojawil mi sie błąd auto nie reaguje na pedal gazu i sam dodaje sobie obroty zostawiłem auto na godz potem wsidłem i po 10km wyskoczył znowu i pojawila sie kontrolka jakby wyłonczona była kontrola wkleje link ze zdjęciem moze ktos cos podpowie http://zapodaj.net/32373577e8876.jpg.html
Opublikowano
Witaj...zobacz post krory ja pisalem..u mnie bylo to samo..odepnij wtyczke od chlodnicy,auto powinno zaczac reagowac na gaz..a winowajca byla ogolnie wilgoc w skrzynce z przekaznikami ktora znajduje sie od strony pasazera przy podszybiu..po osuszeniu i zasilikonowani tej skrzynki problemu nie mialem..
Opublikowano
Ok dzięki kolego za poradę kiedyś już tak miałem lecz odpalilem auto w garażu trzymalem na obroytach żeby nabrał silnik temperatury i potrzymalem tak przez chwilę i zostawiłem na noc następnego dnia jak ręka odja aż do dziś i właśnie to mnie zaniepokojlo może faktycznie gdzieś jest wilgoc