Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w jaki sposob wyciagnac tylna półke ?? musze ja wytargac a nie chce nic pourywac - a znajac moja sile to calkiem prawdopodobne - bo jak cos nie chce wyjsc to znaczy ze trzeba szarpnac :roll2:

dzieki za info

ps - znalazlem na forum jak sie wyciaga z e36 coupe ale nie wiem czy tak samo jak w e32

Opublikowano

Napisze jak ja zdejmowalem polke w sedanie E36. Moze sie przyda.

W duzym skrocie: zdejmujemy tylna kanape z oparciem, oslony z tylnych slupkow(ciagniemy delikatnie do siebie - zeby nie urwac zatrzaskow), w miejscu polaczenia polki z oparciem kanapy wyjmujemy kilka spinek i ciagniemy polke do siebie z wyczuciem. Wychodzi dosc szybko.

Pozdrawiam

Opublikowano
odkręcasz 6 śrób imbusowych przy kole, a potem musisz szarpnąć albo podważyć od strony dyfra-tam nie trzeba nic odkręcać
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
odkręcasz 6 śrób imbusowych przy kole, a potem musisz szarpnąć albo podważyć od strony dyfra-tam nie trzeba nic odkręcać

Yyyyyyy... chyba się kolega z deczka źle wstrzelił w topic :)

Tylna półka jest na zatrzaskach, zdejmujesz oparcie kanapy (demontaż zagłówków) i ją wyciągasz (spinki, pod szybą zatrzaski). Opisywałem, jak to jest w E34, poszukaj, bo w E32 jest identycznie.

Kai