Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, swiezak jestem na forum jak i w BMW. Wreszcie kupiłem swoje e90 i ostatnio uruchomiłem sobie temperaturę silnika i średnio wynosi 75-77 stopni. Jednak nawiew działa, jak włączę ciepło grzeje jak powinien to samo w druga strone. I zastanawiam sie czy ro bedzie do wymiany termostat, czy moze cos innego? I wyczytałem ze sa dwa termostaty, ktory w tym wypadku kwalifikowałby sie do wymiany? BMW e90 2.0 diesel 163km Pozdrawiam
Opublikowano
W porzadeczku dzieki wielkie za zainteresowanie tematem! Znalazłem na Allegro termostat firmy Behr za około 70zl to jest zamiennik tak wyczytałem w innych tematach, czy bedzie on śmigał? Innej alternatywy raczej nie widze, Pozdrawiam
Opublikowano
Mhm ale te Behr były chyba fabrycznie montowane, zgadza sie? Ponad 300 osób na Allegro zakupiło własnie Behr i na innych tematach tez jest polecany, wiec mysle ze bedzie ok.