Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) mam problem z moja bemką 520 D mianowicie jakies 3000tys kilometrrow wymieniłem chlodniczke Spalin bo "dupła " Część była nowa prosto z bmw .

wczoraj jechalem moja bemka i zaś pękła w tym samym miejscu jest to normalne ??? ktoś moze miał podobny problem ,lub wie czemu tak sie dzieje ? nie bede przeciez co 3000 tys wymieniał Chlodniczki spalin , dla mnie to jest baRDZO dziwne .

ponizej zdjęcie chlodniczki i zaznaczone miejsce pękania .

http://zapodaj.net/498c475bd9edd.jpg.html

Opublikowano
szukam wszędzie informacji na temat tego czemu to pęka ale nigdzie nic nie ma : /
Jak kupiłeś używaną to miała prawo pęknąć tak jak twoja, jak była nowa to reklamuj :D, pękają bo tak są skonstruowane :(
852c2d3fdc685c61m.png
Opublikowano
a jest takie coś jak reklamacja częsci ? Częśc kupiłem w niederlassung bmw munchen . niewiem czy nie jest tak ,ze reklamacje mozna złozyć wtedy jak sie u nich kupuje tą część i oni ja montują hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a jest takie coś jak reklamacja częsci ? Częśc kupiłem w niederlassung bmw munchen . niewiem czy nie jest tak ,ze reklamacje mozna złozyć wtedy jak sie u nich kupuje tą część i oni ja montują hmmmm

Jedz do bmw gdzie ją kupiłeś z rachunkiem i niech specjalista stwierdzi . w Niemczech wszystko nowe jest objęte 2 lata gwarancji częsci chyba tez pod warunkiem prawidłowego montaźu i usterki innej częsci która mogła spowodować zepsucie tej pierwszej

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"