Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jako nowicjusz w temacie BMW mam do was jako doswiadczonych kolegow w tym temacie pytanie -> czy warto kupic bw 318i touring ?? mam okazje kupic takie auto za 500 euro, rocznik 91. auto jeszcze jest poza granicami naszego kraju, ale z tego co wiem blachy sa w bdb stanie tak samo mechanika.

ile takie auto pali?? jak z eksploatacja??

dzieki za wszelkie informacje

Opublikowano

nierozumiem ludzi ktorzy mysla ze jak tanio to auto jest szrotem... :duh:

jezeli auto jest dobrym stanie wizualnym i technicznym to warto wziac te autka sa bardzo wdzieczne jesli sa tylko dbane :D

jesli chodzi o czesci i spalanie to nie powinies sie martwc no chyba ze liczysz kazdy gorsz to wtedy o BMW zapomnij :D

i nie chodzi mi o to ze BMW sie psuje tylko ze na BMW nie wolno oszczedzac porostu tzreba o nia dbac :D

moje modele
Opublikowano
Za 500 Euro musi być cacko :)

:doh: nie widzial a ocenia, nie kumam takich ludzi- ty pewnie masz super idealne auto prosto z salonu

jezeli auto jest dobrym stanie wizualnym i technicznym to warto wziac

jedyne co jest nie tak to przedni zderzak do lakierowania, ale to sie da zalatwic

a jak to sie sprawuje na drodze, jak sie prowadzi ?? co takie auto powinno miec w standardzie ??

Opublikowano
Może mieć dobre wyposażenie, ale naogół ogranicza się ono do centralnego zamka i elektryki. To zależy co dokupił pierwszy właściciel. Jak sprowadzisz, to zmień pasek rozrządu - niewarto ryzykować.
Opublikowano
Jak sprowadzisz, to zmień pasek rozrządu - niewarto ryzykować.

obecny wlasciciel twierdzi ze zmienial i ma na to kwity, ale to sie sprawdzi ;)

czyli central zmake i elektyka byly w standardzie??

Opublikowano
Za 500 Euro musi być cacko :)

:doh: nie widzial a ocenia, nie kumam takich ludzi- ty pewnie masz super idealne auto prosto z salonu

jezeli auto jest dobrym stanie wizualnym i technicznym to warto wziac

jedyne co jest nie tak to przedni zderzak do lakierowania, ale to sie da zalatwic

a jak to sie sprawuje na drodze, jak sie prowadzi ?? co takie auto powinno miec w standardzie ??

Zgadłeś mam auto z salonu, ale nie BMW. Miałem już ponad 20 samochodów i 10 motocykli. Uwierz mi, że nikt nikomu prezentów nie robi, średnia cena tego modelu to 850-1100 euro.

Zrobisz jak zechcesz, ale moją podpowiedzią jest - niewarto.

Poczytaj na forum o silniku M40 będziesz wiedział dlaczego

Opublikowano

dokladnie ta cena jest normalna a wogole w berlinie nie sa zaladne auta ...

i ta cena jest dobra i nie rozumiem ludzi ktorzy przeplacaja....

znajomy zakupil co prawda biala i coupe ale za to ladna i za 350 euro z hamburga i co zle zrobil ze ja wzial??

to ze jest tanie to nieznaczy ze jest zle...

a zlomy najczesciej sprzedaja ludzie ktorzy zadaja chore ceny...

moje modele
Opublikowano
średnia cena tego modelu to 850-1100 euro.

buehehehehe chyba w Berlinie, w zachodnich landach to normalna cena , a e30 1,6 to juz za 200 mżna mieć

Kup i się pochwal, ja sie później pośmieję