Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam prośbę posiada ktoś Inpe albo Disa z Krakowa i mógłby mi pomóc wpiąć posprawdzać i odczytać błędy...

bo już mam dość za wpięcie (daj 100zł);/ i nic z tego;/!

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

Opublikowano
Ja mam inpe + inne interfejsy diagnostyczne tylko jestem z okolic Krakowa a dokładnie Limanowa. Zajmuje się elektromechaniką.
Opublikowano
Ja mam inpe + inne interfejsy diagnostyczne tylko jestem z okolic Krakowa a dokładnie Limanowa. Zajmuje się elektromechaniką.

napisałem priva! moze ktoś jeszcze kraków?

Opublikowano
ni "Hoooja" nikt nie ma, nikt nie pomoże :mad2: dałbym wam i tak te 100we tylko by ktoś był ogarnięty i kumaty i pomógł... :roll:

Opublikowano

.... tu na tym forum mówiąc delikatni sa jacyś dziwni ludzie ...Mialem w zyciu różne marki i wszędzie rejestrowalem sie na fora danych marek .Zauwazylem ,ze ludzie na tym forum BMW sa malo pomocni w przeciwieństwie do ludzie z innych forów.

Nie wiem moze to tylko moje odczucia.Chlopak pyta o głupie wpiecie ....nie ma nikogo z Krakowa.Jak bym mieszkal niedaleko to bym Ci spokojnie podpial i pomógł ,ale mieszkam w UK

Opublikowano
Dzięki kolego za odpowiedź na posta, Miałem już interfejs ale niestety gdzieś przepadł przy przeprowadzkach, i nie mam, dlatego chciałem prosić kogos kto ma i mógłby mi pomóc, wiadomo że zapłaciłbym nawet no ale cóż, są ludzie pomocni i leniwi, życzę wszystkim sukcesów i przyczepności w nowym roku, Wesołych Świąt.! peace!

Opublikowano
.... tu na tym forum mówiąc delikatni sa jacyś dziwni ludzie ...Mialem w zyciu różne marki i wszędzie rejestrowalem sie na fora danych marek .Zauwazylem ,ze ludzie na tym forum BMW sa malo pomocni w przeciwieństwie do ludzie z innych forów.

Nie wiem moze to tylko moje odczucia.Chlopak pyta o głupie wpiecie ....nie ma nikogo z Krakowa.Jak bym mieszkal niedaleko to bym Ci spokojnie podpial i pomógł ,ale mieszkam w UK

Z tym sie zgodze w 99% niestety taka prawda....

Opublikowano

Mało tu osób które chcą oddawać swoją wiedzę za darmo.

To forum jest stworzone głównie do zarabiania pieniążków o czym świadczą tematy sponsorowane typu kodowanie ect.

Mnie na tym forum nikt nie uczył, sam szukałem i poświęcałem temu ogrom czasu.

Proponuje zakup sobie odpowiedni kabelek do swojego autka - koszt 50zł - majątek to to nie jest.

W googlach zadaj szukanie "instalacja inpa", znajdziesz tam ładną instrukcje co gdzie i jak zainstalować.

I baw się w czytanie błędów oraz ich interpretacje.

Koszta niewielkie bo 50zł to połowa z twojego daj 100 :)

Opublikowano

Może 100 to za mało ;) Najlepszy jest bmwcarly raz kupujesz i mozesz kodowac kasowac bledy z poziomu telefonu. Troche kosztuje ale warto.

A biznes is biznes tez kiedys zalozylem temat aby zainstalowac dis czy cos to mi koles przez neta chcial konfigurowac za kosmiczna kase a teraz widze ze jest okreslony mianem oszusta na forum. Generalnie inpa to banal instalacja 3 minuty. ale do kodowania to juz np,dis . A tak to mam adapter i robie co chce bez laptopa itp a np,kodowanie swiatel chodzi cos kolo 100zl pokazywanie predkosci chyba 50zl a to sie robi 3sekundy. I to wszystko co jest w necie to piraty i mozna namieszac w aucie, przez inpe nie moglem odpalic auta.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Opublikowano

Na iphona musisz kupic program i adapter wifi (oryginal od carly)zeby kodowac

Bledy odczytasz i skasujesz kazdym adapterem ale to troche lipa. Na androida chyba taniej wychodzi Ja uzywam go z pol roku wszystko ok koduje co chce, np drogowe jako dzienne, chwilowe spalanie , predkosc elektroniczna, itd, mozna jeszce robic adaptacje aku, dpf wypalic, a teraz dodali kodowanie idrive ale tylko CIC te opcje sa dodatkowo platne jednorazowo. Czyli raz placisz i mozesz kozystac w nieskonczonosc. Ta apka jest chyba od niedawna i dosc mocno sie rozwija. A i bledy sa w oryginalnych kodach bmw a nie jak np w elm27 jakies bzdury.

Opublikowano

A ja to wszystko i więcej robię przez dcan za 50zł.

Po co przepłacać :)

Jak mam zapłacić za taki kpl. 500zł, to zdecydowanie wolę dołożyć drugie 500 i sobie kupić icom-a, którym sobie zaktualizuje autko.

Szkoda debatować jeden lubi rybki drugi akwarium.

Opublikowano

Wiadomo. Ja mam to i to , praca na carly jest dla mnie szybsza i przyjemniejsza, jedyna jest kicha narazie na livedata.

A aktualizacje to chyba trzeba miec troche pojecia bo cos pojdzie nie tak i doopa wiec chyba lepiej zostawic to komus co to ogarnia w 100%

Jeszce do tego tzreba miec laptopa wiec tez jakis koszt jest jak ktos nie ma.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
54 euro za adapter tej 2 generacji to ok 200zł i pisze że program za free tylko wersja jakas demo pewnie, aaa....znalazłem że ok 50$ program