Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pewien dylemat otóż od pewnego czasu borykam sie z przekodowalem inspekcji olejowej dokładniej chodzi mi o zmiejszenie tego co dała fabryka w idrive czyli z 30.000kk na 16.000kk kiedyś miałem 16 ale auto zostało przecheblowane w całości i ustawienie znikło .

Mam instrukcje jak to zrobić ncsexpertem ale w e46 szukam do swojej e60 530d 2005r i nie mogę znaleść , wiem ze jest opcja zmiany w ista/P ale za dużo zachodu . Jeżeli ktoś posiada takową Wiedeń jak zrobić to w ncsexpert był bym wdzięczny .

Maniacy BMW
Opublikowano
Zrobiłem według tej instrukcji i w mojej e60 to nie zadziałało nadal mam 30.000 widocznie działa to tylko w e46 . Jeżeli kolega jest pewny ze u mnie rownież to zadziała to mogę połączyć przez teamviewer i możemy zadziałać bo moze i faktycznie coś nieumiejętnie robiłem choć prubowalem chyba z 5 razy .
Maniacy BMW
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

opis dziala zrobilismy z Din76 i interwal sie pieknie zmienil .

Podziekowania dla speed1211 oraz dla Din76

Maniacy BMW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak już zrobiłem (przetłumaczyłem) instrukcje to też muszę spróbować :wink:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
nie masz co sie obawiac zmienialem praktycznie dwie opcje i jedna dodalem od siebie na poczatku 55 i mam to co chcialem 16 tys. KM
Maniacy BMW
  • 2 lata później...