Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj byłem na przeglądzie olejowym i dowiedział się o akcji serwisowej mojej F11 2012 rok - wymiana parownika klimatyzacji.

Jedzcie sprawdzić swoje.

Opublikowano
ja dzisiaj byłem w BMW Sikora B-B i o akcji na parownik nic nie wiadomo :( ale miałem akcję na tylna poduche (zawieszenie F11) lewa strona... zrobili na miejscu (60min)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
miałem akcję na tylna poduche (zawieszenie F11) lewa strona... zrobili na miejscu (60min)

Mi na przeglądzie we wtorek powiedzieli, że lewa pokazała nitki i jest do wymiany... :?

Masz jakieś namiary jaka to akcja?

Opublikowano
miałem akcję na tylna poduche (zawieszenie F11) lewa strona... zrobili na miejscu (60min)

Mi na przeglądzie we wtorek powiedzieli, że lewa pokazała nitki i jest do wymiany... :?

Masz jakieś namiary jaka to akcja?

Byłem na przeglądzie zimowym i sprawdzał akcje serwisowe i to było.... podjedz zapytaj nawet dzisiaj (do 24 dzisiaj :) )

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

do mojej 2014 także była akcja wymiany serwisowej .. chłodnica klimatyzacji + czynnik chłodzący ..

:)

Proponuję każdemu zadzwonić do serwisu i niech sprawdzą czy auto podlega akcji :)

pzdr

Daniel
Opublikowano
Potwierdzam ta akcję serwisową na klimatyzację. Ja mam auto kupione w Szwecji i tutaj także o tej akcji serwisowej nikt nie informował, dowiedziałem się o niej podczas zwykłego - standardowego serwisu. Tak więc chyba dobrze byłoby skontaktować się lub lepiej podjechać do serwisu, aby to zrobili.
Opublikowano
Dzwoniłem do serwisu... dopiero jak zapytałem o konkretną akcję to dowiedziałem się, że faktycznie dla mojego modelu (F10, 2014) jest - wymiana chłodnicy klimatyzacji. Czas 3h. Dzwońcie, bo sami nie zadzwonią :)
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam serdecznie! Trochę odgrzewam kotleta z tą akcją serwisową ale rozszczelniła mi się klima w moim Bmw - książkowo tak jak opisują tu inni forumowicze tj. górny róg chłodnicy klimatyzacji przy prawym reflektorze. Moje auto to końcówka 2012 r. Dzisiaj zadzwoniłem na infolinię Bmw Polska i tam nic mi nie powiedziano o akcji wymiany chłodnicy klimy. Czy szanowny moderator jest mi w stanie sprawdzić mój VIN i podesłać jakieś info czy mam szanse wymienić chłodnice w ramach akcji serwisu

Mój vin to: WBAXB31070DW52855

Z góry bardzo dziękuję!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji, niestety.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Jak to jest z tymi akcjami serwisowymi ??

Trzeba coś robić w ASO, żeby akcja serwisowa się należała ??

Czy wystarczy, że VIN spasuje mimo iż auto jest z piątej ręki z rynku wtórnego ... ??

Czy rocznik 2011 miał jakieś akcje ??

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted: