Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z modułem radia becker bm54 "płaskie piny" nie grała mi prawa strona samochodu po zamontowaniu oryginału więc oddałem do naprawy tutaj na forum polecaliście warsztat v-garaż koło Warszawy więc oddałem tam odesłali niby wszystko naprawione lecz dalej u mnie nie działa gra teraz tylko gwizdek w drzwiach i tylny głośnik. Dlatego moje pytanie brzmi czy ktoś pomógłby mi ocenić stan tego modułu wczepiając go do siebie i odwrotnie jestem z Opolskiego piwko postawie za fatygę pozdrawiam :) :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No wygląda jakby uszkodzone były końcówki mocy,ale skoro naprawiony. Jeśli chodzi o podłączenie to nie ma problemu, tylko zapraszam nad morze:)
Opublikowano
Nad morze jakby było ciepło to bym przemyślał sprawę :) tylko zamiast piwa zabrałbym kratę :) końcówki mocy zostały naprawione niby i coś tam jeszcze radio jest zaplombowane naklejką v-garaż :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój nie grał wcale na lewą stronę, prawa była ok. Lewa zaczęła przerywać i pewnego pięknego dnia zamilkła całkiem. Ja wysłałem wtedy do Krakowa. Kolesie po tygodniu odesłali i od tego czasu śmiga jak marzenia. Według mnie gra chyba lepiej niż wcześniej, ale może to takie odczucie, bo pół roku jeździłem z jedną stroną. Plomb u mnie nie zakładali, więc od razu oceniłem robotę.

No jak zmienisz zdanie to Koszalin, Słupsk i się pozamieniamy wzmacniaczami.

Opublikowano
Jack79 dzięki za zaproszenie ale niestety za daleko, żeby jechać a co do V-garaż zapewniał gościu że działa i nie ma problemu ze zwrotem bo daje rok albo pół roku gwarancji tylko pytanie czy to na pewno moduł zły jest czy coś innego mam zepsutego dlatego chce sprawdzić u kogoś innego a opcji uszkodzenia nie ma czyli no stress :)
Opublikowano
dzisiaj przysiadłem i krok po kroku sprawdziłem kostkę i na nie oryginalnym radiu każdy głośnik sprawdzany i działa nawet rozbierałem tapicerkę czy nie przylegają gdzieś kable do metalu także moduł odesłany na gwarancję czekam na odpowiedź. Jak wróci napisze co i jak