Skocz do zawartości

Tabliczka znamionowa e46 320d Kombi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów, mam problem z tabliczką znamionową w moim BMW E46 320D kombi 2000rok , a właściwie jej brakiem. Potrzebowałbym bym dokładne zdjęcie takiej tabliczki, ponieważ chciałbym sobie ją dorobić w zaprzyjaźnionej agencji reklamy (oklejanie aut itp) dodam, że już wcześniej robiłem u nich coś takiego do innego auta, jednak jest mi potrzebne dokładne foto z prawidłowymi masami, a żaden ze znajomych nie posiada takiej BMW. Jeśli ktoś byłby wstanie mi to podesłać to proszę o kontakt. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Opublikowano
  • Autor
Auto jest bezwypadkowe, ale te tabliczki (naklejki) mają to do siebie że się często odklejają...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Auto jest bezwypadkowe, ale te tabliczki (naklejki) mają to do siebie że się często odklejają...

Musisz mieć wielkie doświadczenie skoro twierdzisz, że te elementy mogą się odkleić. Miałem ponad 20 różnych aut ale w żadnym nie zgubiłem tabliczki.

Opublikowano
  • Autor
Nie chcesz pomóc to głupie komentarze zostaw dla siebie, pisze z czym mam problem a nie żeby oceniać czy auto jest wypadkowe czy nie, może szkopy zlepiły z czterech a o tabliczce zapomnieli, więc teraz ja ją potrzebuje...
Opublikowano
w aso kupisz fortuny nie kosztuje :cool2:
Opublikowano
  • Autor
Szukałem na forum i twierdzą ,że w ASO nie robią. Więc jak wkońcu jest? dorabiał ktoś?
Opublikowano
Czytając inne forum bylo opisane ze dorabiają jak kolega wyżej napisal. Jak nie chcesz aso lap http://allegro.pl/tabliczka-naklejka-znamionowa-bmw-x5-x6-e90-e46-i5108894360.html a jesli potrzebne Ci zdjęcie wystarczy wejść w grafikę na Google masz tego pelno
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Szukałem na forum i twierdzą ,że w ASO nie robią. Więc jak wkońcu jest? dorabiał ktoś?

A nie wpadłeś na pomysł, żeby zadzwonić do ASO? :duh:

Opublikowano
Oczywiście, że nie wpadł na to, bo cel jest naklejka za kilka zł, nie pójdzie przecież do aso i będzie płacił skoro i tak samochód już skończyli spawać z 3.