Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
POMOCY MAM BMW 525 94 ROKU PRYEJECHALEM NIA 50TYS BEZ PROBLEMOW ALE OD NIEDAWNA BMW PO POSTOJU 4 DO 5 GODZIN I ZAPALENIU SPRAWIA WRAZENIE JAK BY DO SILNIKA NIE DOCHODZILA WYSTARCZAJACA ILOSC PALIWA OBROTY SPADAJA NA 5 SEK. I ZNOWU OK TERAZ DZIEJE SIE ROWNIEZ GDZ Z BIEGU WBIJE NA LUZ CO TO MOZE BZC PRZYCZYNA TEGO PROBLEMU CO SPRAWDZIC__ DZIEKI ZA POMOC SPRAWDZILEM PRZEWODZ PALIWA SA OK
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak i również zaciśnięty filtr paliwa, regulator ciśnienia, padająca pompa i parę innych "dorbiazgów".

Napisz coś więcej.

Kai
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja stawiam na silniczek krokowy

Ło, skoro mi nie chwieje orotami, tylko zdycha, to musiałby być kompletnie zarżnięty. Możliwe, ale prawdopodobieństwo małe.

Kai
Opublikowano
powiem ci ze nie czuje utraty mocy ma buta caly czas wczesniej sie tak dzialo tylko jak postal minimum jeden dzien a teraz czesciej co 4- 5 godz i od 3 dni jak z duzej predkosci wbije na luz nic nie swieci ani komputer nic nie wykrywa silniczek chodzi idealnie ale po 5 sek. po odpaleniu wczesniej pyrka sobie i obroty ma okolo 400