Skocz do zawartości

525i 24V Paliwo nie dochodzi (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
POMOCY MAM BMW 525 94 ROKU PRYEJECHALEM NIA 50TYS BEZ PROBLEMOW ALE OD NIEDAWNA BMW PO POSTOJU 4 DO 5 GODZIN I ZAPALENIU SPRAWIA WRAZENIE JAK BY DO SILNIKA NIE DOCHODZILA WYSTARCZAJACA ILOSC PALIWA OBROTY SPADAJA NA 5 SEK. I ZNOWU OK TERAZ DZIEJE SIE ROWNIEZ GDZ Z BIEGU WBIJE NA LUZ CO TO MOZE BZC PRZYCZYNA TEGO PROBLEMU CO SPRAWDZIC__ DZIEKI ZA POMOC SPRAWDZILEM PRZEWODZ PALIWA SA OK
Opublikowano

Moze yto byc przeplywomierz jak i rowniez czujnik temperatury powietrza wlatujacego.

Napisz cos wiecej.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jak i również zaciśnięty filtr paliwa, regulator ciśnienia, padająca pompa i parę innych "dorbiazgów".

Napisz coś więcej.

Kai
Opublikowano
ja stawiam na silniczek krokowy
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
ja stawiam na silniczek krokowy

Ło, skoro mi nie chwieje orotami, tylko zdycha, to musiałby być kompletnie zarżnięty. Możliwe, ale prawdopodobieństwo małe.

Kai
Opublikowano
  • Autor
powiem ci ze nie czuje utraty mocy ma buta caly czas wczesniej sie tak dzialo tylko jak postal minimum jeden dzien a teraz czesciej co 4- 5 godz i od 3 dni jak z duzej predkosci wbije na luz nic nie swieci ani komputer nic nie wykrywa silniczek chodzi idealnie ale po 5 sek. po odpaleniu wczesniej pyrka sobie i obroty ma okolo 400
Opublikowano
  • Autor
filterek nowy jest ok pompa wymieniona dzialo sie to juz na starej ?????