Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Posiadam F10 520d i od 2 tygodni mam problem z tym ze znikł mi pasek aktualnego spalania " efficent dynamics " oraz zasieg do przejechania na zbiorniku...

1,5tygodnia wczesniej robilem serwis byly wymieniane wszystkie filtry lacznie ze filtrem paliwa jesli to ma jakies powiazanie...

Czytalem na forum tematy zwiazane z problemem wyswietlaczy ale u mnie wszystko dziala poprawnie... wylaczenie trakcji sie wyswietla, nie domkniete drzwi takze, rezerwa itp.

Wydaje mi sie ze cos komputer poszalał a co wy o tym sadzicie ? :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gdzieś w menu samochodu jest taka opcja czy wyświetlać dodatkowe informacje. Po dezaktywacji właśnie to wszystko znika. Jak tylko będę w aucie to to sprawdzę.
Opublikowano

Bog zaplac dobry czlowieku... :cool2:

Kamien z serca a i 100GBP zostalo w kieszeni bo ASO juz kompa chcialo podpinac.... Zlodzieje... Ludzie powinni byc wyszkoleni na tyle ze takie pierdoly powinni znac na pamiec a nie zdzierac z ludzi kase...

Dziekuje