Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam ostatnio moja 540i uderzyła w kraweznik felga,wyprostowana ale zobaczylem ze przednie prawe koło Edytowane przez jankosasa
Opublikowano
kielich to czesc budy, ale domyslam sie ze o cos innego pytasz. Jesli chodzi Ci o kolnierz amortyzatora ktory trzyma sprezyne od dolu, to nie dostaniesz tego,trzeba 2 nowe amory brac.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak okiem widać że cofnęło się do tyłu, to uderzenie spore, felgę pogiąć, to też trzeba się trochę postarać, auto na podnośnik i do ręki dobra lampka :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pytał czy borykaliscie sie z takim problemem może..

Wjechaniem w krawężnik?

Skąd mamy wiedzieć co uszkodziłeś sobie w aucie?

Jeden uszkodzi wahacz, drugi samą felgę, trzeci coś jeszce innego.

Pytanie niczym się nie różni od np. takiego: wjechałem w drzewo, co moglem uszkodzić? Pytam, bo może ktoś miał podobny przypadek?

Jedź na podnośnik, lampa w dłoń i sprawdź.

Z fusów nikt Ci tu niczego nie wywróży.

Opublikowano
Ja bym wszystkie wahacze drążki i końcówki powymieniał zdemontował cały mcperson i ocenił jego stan. Kij wie czy coś nie jest pęknięte i się nie urwie w trakcie jazdy. Kiedyś w zimie wypadłem z drogi i przywaliłem w krawężnik. Niby lekko a mocowanie sprężyny w amortyzatorze pękło.
Opublikowano
Zdecydowanie należy podjechać na warsztat i postawić na podnośnik i obejrzeć wszystkie elementy. Tak bez wejścia pod samochód to jak wszyscy tutaj sugerują - trochę wróżenie z fusów.
Opublikowano
a można cofnąć Się do przodu :?: tylko proszę o konkrety :mrgreen: i z góry przepraszam za SPAM, ale to powodu jutrzejszego święta :norty: %%%%
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jedź do jakiegoś mechanika, niech sprawdzi co jest.

Wszystkie sugestie to tylko i wyłącznie wróżenie z fusów.