Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no juz sama wymiana amorkow na nowe to bedzie spora roznica

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Da się kupić samą listwę z klapkami? Myślałem, że to jest w całości z kolektorem.

Odpowiem sobie sam, - wygląda na to,że od 09/2009 jest zmieniony kolektor i tę część można kupić osobno. Dobry pomysł. U mnie trzeba wymieniać cały kolektor jeżeli z klapkami będzie coś nie tak :x

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mały update w kwestii formalnej, przy dokładnie 192k wymieniony został kompletny rozrząd (wszystko oem), łącznik elastyczny wydechu oraz zregenerowana turbina (miała już lekkie luzy).

Fotek niestety nie ma, jedynie faktura ;)

Następne w kolejności jest ogarnięcie pierdół:

- fotel pasażera nie rozkłada się całkowicie

- wymiana rury od puszki filtra powietrza (lekka nieszczelność)

- wymiana podłogi bagażnika na płaską (przygotowanie pod wydech z 335d)

Wizualnie wróciły seryjne zegary, m3 są na sell.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Super furka;) jestem nowym użytkownikiem na forum i nowym użytkownikiem BMW e91 ;) właśnie szukam ciekawych felg i widziałem na początku wątku, że będziesz chciał zmieniać swoje felgi. W związku tym pytanie czy nie chciałbyś ich sprzedać?;)
Opublikowano
i jak ci poszlo z zegarami ? zrobione ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Auto zmieniło właściciela. Zegarów nie robiłem, zostały mi w takiej formie jak były i są na sprzedaż.