Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwus!

ostatnio 2x zdarzyła mi się dziwna rzecz. Po otwarciu auta i przekręceniu kluczyka w poz2 bądź po odpaleniu auta,nie działa el regulacja kierownicy, el regulacja foteli komfortowych a także ich grzanie/wentylacja. Panel od grzania foteli, PDC itp się podświetla, ale nie można na nim nic włączyć/wyłączyć obojętnie czy to grzanie foteli czy PDC. Działa tylko wyłączenie DSC.

Nie zauważyłem żeby coś jeszcze wtedy nie działało.

Po zamknięciu auta i odczekaniu ok 30min wszystko wracało do normy.Po krótszym czasie próbowałem zamykać i otwierać auto, nic to nie zmieniało. Błędów jakichkolwiek brak.

Tak jak pisałem, zdarzyło mi się to ost 2x w ciągu tygodnia, podpowiedzcie proszę gdzie szukać przyczyny problemu :roll:

wwo_j
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może niedomagać akumulator-sprawdź go w jakim jest stanie,podładuj.
Opublikowano
Ten chyba daję radę póki co, auto może stać i kilka dni wsiadam i wszystko działa. A później nagle podczas normalnego użytkowania w ciągu dnia BANG! nie dział kiera i fotele :mad2: i tak jak pisałem wcześniej, odczekam trochę czasu i znowu wszystko działa tak jakby się coś "zresetowało"
wwo_j
Opublikowano

Może modół foteli niedomaga... Są jakieś błędy w INPIE?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka