Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

BMW 318i 2009 rok

Jakiś element odcina prąd w aucie

opis sytuacji :

pozostawiam auto zamykam i po jakim czasie podchodzę a słysze alarm natomiast auto jest bez prądu -

- awaryjne również nie działają - jeśli je nacisne z przycisku

- do akumulatora nie moge się dostać gdyż bagaznika nie da rady otworzyć bez prądu (chyba że znacie sposób)

- przy podaniu prądu poprzez kable pod maskę - nic się nei dzieje to znacyz dalej nie ma prądu w samochodzie - żadne światełka się nie swiecą

po jakimś czasie - nie okreslonym - czasem 1 godzina czasem 4 godziny - wszystko działa normalnie auto zapala itd.

restartuje się godzina data się nie restartuje.

na komputerze auto było w "Stando" nie ma żadnej wzmianki i nic nie jest syganlizowane -

aa bardzo wazne jak auto stalo w STANDO okolo 4 dni ani razu nie pojawiła się ta usterka -

podejrzewałem że może coś z miejscem gdzie parkuje ale to samo stało mi się pod skelpem gdzie poszedłem zrobić zakupy :(

Edytowane przez carllito
Opublikowano
- do akumulatora nie moge się dostać gdyż bagaznika nie da rady otworzyć bez prądu (chyba że znacie sposób)

Ale to w E65 (i tam chyba faktycznie nie ma składanych siedzeń) czy coś z serii E9X (to wtedy inna rozmowa)?

Opublikowano

To czemu nie możesz dostać się do aku? Zamek na zwykły kluczyk nie działa?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
100 razy bylo mozna od bezpiecznikow otworzyc tylna klape pisalem o tym w dwoch tematach nie posle linka bo jestem na komorce.