Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam godzinke temu przy wymianie oleju rozpadl mi sie korek w reku :>

pytanie jest nastepujace nie mam dzis ani jutro dostepu do aso aby kupic oryginal a trasy mam na 2500 km jutro , mam dostep do sklepu z czesciami zamiennymi

jakiej firmy zamienink wybrac ?

TOPRAN

SWAG

Hans Preis

Febi niedostepny niestety jest

sa jeszce jakies inne firmy ale nie zapamietalem ich nazwy .... polecicie cos aby miec na trase okolo 2500 km ? lub znacie jakas firme ktora robi dobre zamieniki a nie jest wsrod tych tu wymienionych ?

Opublikowano
Swag to dobra firma.. topran odradzam ze swojego doświadczenia :)
Sprzedam instalację na nowej oryginalnej kostce do l7, światłowody i wtyczka.
Opublikowano
dzis dokladnie mnie to samo spotkalo ale 20km od domu? ale moum zdaniem jaki nie wybierzesz to i tak jeden chuj bo nie ma sie co w nim zepsuc
Opublikowano

wlasnie jakis czas temu jak wymienialem plyn chlodniczy tez w sobote wieczorem , zamienik korka plynu chlodniczego rozpadl sie po kilku dniach powiedzmy po 500 km

nie chcialbym aby mi w te jutrzejsza niedziele wyskoczyl jakis podobny przypadek

teoretycznie nie ma sie co zapsuc a praktycznie sie zepsul tylko ze od plynu chlodniczego

srodek zostal w zbiorniczku cake szczescie ze uszczelka trzymala to mocno przy gwincie bo pewnie nie dalo by sie tego wydostac jak by sie utopil w ----

a nakretka sie ukrecila ... a ja zabiegany zapomnialem o tym zamiast w powniedzieelk kupic org to pojezdzilem kilka dni i przy drugim sprawdzeniu plynu killka dni po wymianie [BAD] ukrecilem nakretke ....

no ale aso juz bylo czynne i kupilem org

, zbiornik plynu to nic ale jakby sie ukrecil korek od oleju a srodek jego wpadl do silnika to juz wiekszy problem a nawet chyba mega problem ..... dlatego chcialbym na najbizsze dwa dni cos z lepszego plastiku ...

no nic rano pojde obejrzec te korki zobaczymy ktory najbardziej solidny bedzie