Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BMW E90 318 rok 2009

czy ktoś podpowie coś w temacie wymiany żarówek tych okrągłych (nie ksenony) żarówki okrągłe postojowe.

w serwisie chcą straszne pieniądze.

Opublikowano

Będzie ciężko , dlaczego? już wyjaśniam,

Żarówki tam montowane to 10W , wszędzie gdzie byś nie pytał to kupisz ale 6W ,

zakładając 6W będą słabiej świecić,

Też miałem ciezko z tymi żarówkami , dzwoń do mnie jutro bedę na warsztacie , zobaczę czy mam jeszcze takie, pozdrawiam

Tak z ciekawości ile ci powiedzieli za żarówkę w serwisie ? 130zł ?

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano
Nie przesadzaj, żarówki potrzebne H10W 12V 10W BA9S kupisz "w każdym dobrym sklepie z żarówkami" :roll: nawet możesz sobie wybrać producenta jak kto lubi.
Opublikowano
Nie przesadzaj, żarówki potrzebne H10W 12V 10W BA9S kupisz "w każdym dobrym sklepie z żarówkami" :roll: nawet możesz sobie wybrać producenta jak kto lubi.

Jak ja szukałem do tego modelu do tej BMW to był problem , pozdrawiam

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano
Miałem tu pisać co i jak ale lepiej poszukaj na forum jest mnóstwo tematów odnośnie tego jak to zrobić jak i w dziale e9x jak i e6x np http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=146561 lub
więc nie ma sensu się powtarzać, ogólnie napiszę tak, że mnie osobiście zeszło bez spiny i robiąc to pierwszy raz około 1 godziny na obie strony samochodu, więc nie ma co się pytać tylko działać dasz sobie radę bez problemu. :cool2: