Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare dni temu dołożyłem 20mm dystans na tył do E91. Koła 19x9,5 finalne ET17 jednak po założeniu dystansów rzuciło mi się w oczy to, iż lewe koło tył wystaje z centymetr bardziej niż prawe. Przy schowanych kołach nie było tego widać, teraz z dystansem prawe koło mam na równo z błotnikiem, a lewe wystaje centymetr bardziej,

Coś uszkodzone w belce? Do zrobienia geometria? Auto miało małą przygodę przodem ale nic groźnego na 99% nie miało to wpływu na przestawienie tyłu.

Opublikowano
Coś czuję, że to nic groźnego ma tutaj wpływ czemu jest tak nie inaczej. Sprawdź geometrię i ona prawdę powie czy to ona czy jakiś wahacz w najlepszym wypadku.
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
Opublikowano
sprawdź błotniki czujnikiem lakieru, może masz jakieś większe naddatki lakieru - to może szybko rozjaśnić sytuację ewentualnych przygód
Opublikowano
Sam ją przywiozłem od wroga. Zderzak połamany, jeden xenon a właściwie same zaczepy i maska wymagała kosmetyki ale wymieniłem na igłe oryginał. Czujnikiem jutro ją sprawdzę, ale wyczytałem że może być skrzywiony wahacz lub tuleje gdzieś w belce? Co jeszcze w belce mogło paść, że tak się dzieje?