Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wyzej wymienionym zestawem otoz kupiłem z wiazka pod bm24 i wszystko dziala dopoki nie zadzwoni telefon. Dzwiek sie wycisza slychac dzwonek w glosnikach ale po zakonczeniu polaczenia radio zalacza sie spowrotem ale graja tylko tylne glosniki. Nie ma reakcji na regulacje w odbiorniku typu przod/tyl. dopiero po rozłączeniu kostki od tunera badz wystarczy od modulu telemute z systemu cark 91 i wszystko wraca do normy i graja wszystkie glosniki az do ponownego polaczenia (wystarczy ze pusze sygnal na telefon z samochodu). Dodam ze system dziala z Nokia 6310i a w samochodzie jest mini navi z monochromatycznym wyswietlaczem. A i w instalacji cark 91 przed kostka ktora wchodzi do tunera jest 1 wolny wtyk z oznaczeniem switched power, moze to jest winowajca?? Ale wtakim razie gdzie go podlączyc. Jak ktos ma taka instalacje i sprawdzil jak to jest podłaczone to bylbym wdzieczny.

Jak juz pisze o systemach glosnomowiazych to posiadam takze nokia ck-7w ale nie mam pilota(guzika) sterujacego i gdyby ktos mial to chetnie tanio przytule

Problem sie sam rozwiazal pozamienialem pare kabelkow i dziala