Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Bardzo proszę o podpowiedź czy ktoś z użytkowników X3 posiada i użytkuje navi dedykowane podłączane po AUX a nie oryginalne ? Jak to się sprawuje ?
Opublikowano
Znam to oczywiscie ale nie widziałem nigdy.Koszt niebotyczny w stosunku to funkcjonalnosci.Już lepiej tableta wstawić jak co niektórzy na forum
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Ja mam taki sprzęt od 3 lat, kupiony bezpośrednio w Realmedia.

Chodzi nadal OK, ale teraz przy Google maps w smarfonie używam go bardziej jako "samochodowe centrum rozrywki" niż do nawigacji.

Opublikowano
Bez sensu kombinować z nawigacją. Do a4 chciałem wsadzić rnse prawie 2tyś i stwierdziłem, że to za duże koszta. Jak masz schowek nad radiem to lepiej samemu coś zmajstruj. Wiesz, takie home made. I zaoszczędzisz kasę i będziesz mieć fes satysfakcję, że cos wymyśliłeś :)
civic VI 1.4+>clk200k>a4b6 1.8t>x3 3.0d>e46 2.0d touring>e46 2.2 touring
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

te wszystkie urządzenia są bez sensu, bo i tak korzystają z fabrycznego radia jako wzmacniacza, a fabryczne radio ma fatalną jakość dźwięku (podle niską, totalnie dołującą aż chcę sprzedać moje bmw)

Poza tym te urządzenia bezpośrednio od chińczyka można kupić taniej z wysyłką gratis.

Opublikowano
Jestem na etapie radia 1 din w miejsce oryginalnego. Pewnie też powiecie, że to poroniony pomysł.... Ale zawsze dobre rady są w cenie :-)
Opublikowano
to nie jest zły pomysł o ile nie przeszkadza Ci coś co zupełnie nie pasuje do reszty (wizualnie) ja lubię serie i głównie z tego powodu pozbywam się mojej x3. Bo ori radio z gps to kosmos cena i ogrom pracy przy montażu.
Opublikowano
Wiem rozmawialiśmy przez kom o monitorze na olx. ale co zrobić jak niema co się lubi... Ale 1 din to chyba tylko peiying 9909 i to mnie zastanawia czy warto...
Opublikowano
odpuść sobie te wynalazki peingi itp. To wygląda ładnie tylko w ofertach sprzedawców konfrontacja z rzeczywistością wypada blado, plastiki marne, jakość ekranu rozczarowuje. Jak już inne radio to coś markowego bez wodotrysków. Wiem wiem, łatwo się gada też bym pewnie tak nie zrobił bo chciałem z navi. Niech to diabli, że nie robią navi oem które jednocześnie zastępuje fabryczne radio.