Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy jest problem z wymianą małej navi na dużą ?? Chcę kupić e38 740D 1999-2001r, ciężko o taki model z full opcją i dużą navi - większość jest z małymi navigacjami. Proszę o odp ?
Opublikowano
Wyciagasz mała i wkladasz duza.

Zmieniasz czytnik i wszystko smiga

Dziękuję Ci ślicznie, a ten czytnik ile kosztuje i gdzie się znajduje ??

Opublikowano

Jaki czytnik???

Pierwsze slysze.

Kupujesz navi 16:9 sprawna koniecznie z ramka,bez zdechlych pikseli,mrygajacego ekranu we wszystkich kolorach etc,musi byc sprawna

Nastepnie kupujesz video modul 16:9 (jest w bagazniku) i tez musi byc sprawny.

Wymiana jest prosta ,moze trzeba bedzie podpilowac delikatnie szkielet metalowy tylko.

Powodzenia

Ps.nie daj sobie wcisnac wadliwych navi

Opublikowano
Jaki czytnik???

Pierwsze slysze.

No a z czego chcesz wczytywać mapy? Potrzeba monitor do środka i czytnik navi do bagażnika.

MKIV kosztuje (monitor+czytnik) około 1600zł. Zresztą jak kolega zainteresowany, to mam taką na sprzedaż (z E39, ale zdaje się że E38 jest identyczna). Można u mnie sprawdzić, bo wszystko działa jeszcze w aucie, a laser w czytniku wymieniałem pół roku temu na nowy (i wreszcie przestała kaprysić na mrozie, że płyty nie widzi - typowe po kilku latach).