Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Szukałem wcześniej na kilku forach rozwiązania mojego problemu lecz nigdzie go nie znalazłem, otóż. Posiadam e39 z 96r. mój licznik posiada dwa "dzyndzle" po lewej i prawej stronie (po lewej klasycznie, a po prawej między obrotomierzem, a wskaźnikiem temp.), nie posiadam seryjnego radia... I otóż nie wiem jak skasować średnie spalanie, próbowałem chyba z każdą kombinacją kluczyka i przycisku... Może ktoś mi pomóc i opisać krok po kroku co mam zrobić aby te spalanie wyzerować ? Dziękuję :)
Opublikowano

tym przyciskiem na manetce od kierunkowskazów możesz przechodzić w różne funkcje? Spalanie temp itd?

Jak działa to przy wyświetlaniu spalania musisz ciśnąć dłużej. Ja wcześniej napisałem ze to manetka od świateł. Moja pomyłka

Opublikowano
Tak mogę nią przełączać i wybierać różne opcje, no ale w ten sposób nie działa kasowanie. Na szczęście problem jest juz rozwiązany poprzez test nr.21 wykasowałem wszystkie dane komputerka :) Dzięki za starania :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mam taki problem, że po zamontowaniu niefabrycznego radia wielkości 2din opcje komputera pod zegarami przeskakują, ale resetowanie (ani ustawienie godzin) nie jest możliwe. Trzymam na odpalonym silniku, bez odpalonego, długo, krótko, nic nie działa, "wisi". Ma ktoś pomysł ? :)