Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolejne autko :)

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-3-0i-231-km-zadbana-m-pakiet-gwarancja-techniczna-ID6y9arz.html

Teilekatalog (10/2015) / BMW 330i Limousine E46 ECE L N 06/2000

Fahrgestellnummer WBAAV51050FZ01649

Modellbezeichnung 330I

Modellcode AV51

Farbe 668 / schwarz 2

Polster N6SW / Leder Montana/Basis-Ausst./schwarz

Sonderausstattung Dynamische-Stabilitäts-Control (S210A), Lenkrad Leder Airbag (S240A), BMW LM Rad Sternspeiche 44 (S290A), Entfall Modellschriftzug (S320A), Fensterheber elektrisch vorne/hinten (S411A), Warndreieck und Verbandstasche (S428A), Interieurleisten (S439A), Raucherpaket (S441A), Armlehne vorne (S473A), Sitzheizung Fahrer/Beifahrer (S494A), Dreipunktgurt u. Kopfstütze hinten Mitte (S495A), Nebelscheinwerfer (S520A), Klimaautomatik (S534A), Kilometertacho (S548A), Bordcomputer (S550A), Radio BMW Business CD (S662A), DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG (S801A), Batterie im Kofferraum (S832A), Sprachversion deutsch (S851A), Händlerverzeichnis Europa (S863A), Bordliteratur deutsch (S879A)

Opublikowano

A co to za ulep jest??? Przedlift z maską od polifta :mad2:

Przednie kierunki pomarańczowe, boczne bezbarwne

Tylne światła od polifta :mad2:

Coś grzebane przy czujnikach :nienie: ( -40 na BC a na radiu 16 )

I po raz kolejny napiszę - skoro auto jest do rejestracji - to jak chcesz dojechać do domu na kołach :?: :?: :?: Na samym OC zrobionym na numer VIN :?: Czy mędrzec sprzedawca wydrukuje Ci z kartonu numery rejestracyjne, czy też może ma już zakupiony wyrób kolekcjonerski z allegro

Opublikowano

Maska nie jest poliftowa - ale fakt jest z nią coś nie tak, stawiałbym że jest od coupe :shock: zderzak przedni zresztą chyba też. Malowany błotnik. Brak krótkich nadkoli.

Masz wybitne zdolności do wyszukiwania tzw. ''kibli'' - bez urazy.

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Co do OC jest to dla mnie drugi temat da się wszystko załatwić. A co do ulepow i mojej specjalności jak pisałem w innym poście uczy mnie to wiele jeśli chodzi na co patrzeć itp. Jedno pytanie grzebane przy czujniku co to moze oznaczać ? Błąd jakiś czy stoi za tym jeszcze jakieś inne grzebanie nie tylko w temp. ?
Opublikowano
Przód stoi jak na zawieszeniu M,tył chyba wyżej od serii.Jak to musi się prowadzić...W tej sytuacji czujniki to sprawa drugorzędna,bo można do warsztatu nie dojechać.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najprawdopodobniej urwany kabelek od czujnika temperatury lub brak czujnika (takie są tego objawy -40 stopni)

Co do temperatury 16 stopni na wyświetlaczu to jest to zadana temperatura dla systemu klimatyzacyjnego.

Opublikowano
A co to za ulep jest??? Przedlift z maską od polifta :mad2:

Przednie kierunki pomarańczowe, boczne bezbarwne

Tylne światła od polifta :mad2:

Coś grzebane przy czujnikach :nienie: ( -40 na BC a na radiu 16 )

I po raz kolejny napiszę - skoro auto jest do rejestracji - to jak chcesz dojechać do domu na kołach :?: :?: :?: Na samym OC zrobionym na numer VIN :?: Czy mędrzec sprzedawca wydrukuje Ci z kartonu numery rejestracyjne, czy też może ma już zakupiony wyrób kolekcjonerski z allegro

Gdzie Ty tą maske z polifta widzisz i na jakim radiu Ci pokazuje 16 stopni?? Doedukuj się kolego, bo troszkę bajki opowiadasz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kierownica wymieniona z S240 na S249.

Czyli co?-możliwość dzwona?

Opublikowano
Mi wpadła w oko kierownica, tył światła, zderzak przód, maski nie poznałem oraz zawieszenia chociaż teraz widać ewidetnie. A co do świateł nie ma fabrycznie przód pomarańcz, bok+tył białe ? Bo tył+bok pomarańcz przód białe kierunki są na pewno zgadza się ?
Opublikowano

to auto wygląda jakby sie miało rozpiź...ć na pierwszym lepszym zakręcie, daj sobie lepiej spokój chyba że ci życie nie jest miłe :)

zwiększ budżet do 18-20tys chociaż i wtedy masz szanse na normalne e46 330i a w tej kasie to tylko 320 oglądaj, cudów nie ma

Opublikowano
To tylko tak wrzuciłem budżet mam do 20 tys i patrzę za 328. Czasem po prostu ciekawią mnie nie które sztuki albo są podejrzane i wrzucam dla dyskusji oraz żeby coś wyciągnąć :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To tylko tak wrzuciłem budżet mam do 20 tys i patrzę za 328. Czasem po prostu ciekawią mnie nie które sztuki albo są podejrzane i wrzucam dla dyskusji oraz żeby coś wyciągnąć :P

Jeśli nie masz zamiaru kupować auta i tylko "tak sobie wrzucasz" to pomyśl nad tym,że marnujesz czas tych,którzy starają Ci pomoc w kupnie.Zabawy zostaw sobie na prywatne okazje!

Opublikowano

Jeśli nie masz zamiaru kupować auta i tylko "tak sobie wrzucasz" to pomyśl nad tym,że marnujesz czas tych,którzy starają Ci pomoc w kupnie.Zabawy zostaw sobie na prywatne okazje!

I to jest najlepsze ze tym właśnie mi pomagają bo wiem coraz więcej a o to tu chodzi kiedyś i ja pomogę. Widzę że coś Ci pręży take it easy ;*

Opublikowano

Gdzie Ty tą maske z polifta widzisz i na jakim radiu Ci pokazuje 16 stopni?? Doedukuj się kolego, bo troszkę bajki opowiadasz.

Szanowny kolego - przede wszystkim sam ekspertem nie jesteś - więc nie pisz mi o edukacji. 99% Twoich postów znajduje się w dziale co sadzisz o aucie a to raczej mizerny dorobek jak na eksperta.

Rzeczywiście - z temperaturą - myślałem, że pokazuje ja na wyswietlaczu radia - mój błąd.

Co do maski - to oczywiście coś z nią jest nie tak. Po dłuższym zastanowieniu się nie jest to maska z polifta bo ma za małe nerki ale nie jest to też oryginalny wygląd maski w przedliftowym sedanie e46. Być może pochodzi ona jak któryś z kolegów pisał z coupe.

przedliftowy sedan:

http://zapodaj.net/9284a7e9e70d7.jpg.html

auto z ogłoszenia:

http://zapodaj.net/4e2fc64e73aa2.jpg.html

Pozdrawiam