Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Panowie mam pytanie co zmieniono w E92 w czasie liftu . Wychodziły niby przed lift 2005 do 2010 , a lift od 2008 do 2013 . Mam teraz dylemat bo muszę kupić maskę , xenony dynamic oraz dwa zderzaki mpakiet , a te czesci są właśnie niby zmienione . Oglądam i czytam o różnicach ale kurcze nie bardzo je widzę . Jedyne co widzę to że przednie lampy są delikatnie inne i przedni zderzak w lifcie ma pod lampami takie jakby wcięcie . Ma ktoś gdzie dobre fotki gdzie widać różnice ??
Opublikowano
Hmm , musze kupic dwa zderzaki kompletne , przednie lampy i maskę mpakiet bo mam uszkodzone , sam nie wiem czy może odrazu od polifta nie kupic bo jest tego znacznie więcej , tylne lampy mimo ze mam dobre i tak chciałem wymienić na te ledowe .
Opublikowano

Jedyne co jest fajne w reflektorach LCI to opcja białych fabrycznych ringów LED. I moim zdaniem nie jest to warte rzeźby jaką trzeba wykonać by zrobić kompletną zamianę. Już lepiej rozebrać i zmodyfikować "przedliftowe" lampy.

Tył to inna historia bo tam wszystko pasuje prawie P&P. Gdyby nie cena tylnych lamp LCI która jest kilka razy wyższa od pre-LCI już dawno zrobił bym taki upgrade.