Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki o to compact:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-318-diesel-100-m-pakiet-kola-m3-18-bezwypadkowy-oplacony-super-stan-ID6y94WT.html

Przebieg 200tys i jest książka serwisowa:)

A W Holandii 366tys

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FSxnGRvUUmsJ:www.autowereld.nl/bmw/3-serie-compact/318-td-m-technik-alcantara-airco-13178210/details.html+&cd=10&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=opera

I bonusik, maile od spzredającego:

__ tak , oczywiście że można wracać na kołach , auto jest jeżdżące , codziennie dojeżdżam nim do pracy , VIN : WBAAT910X0KS17636 , a jaka jest ostateczna cena ? ...hmm , przyjedź , zobacz auto , sam oceń czy warte jest tych pieniędzy , ja drugiego takiego ładnego , tak wyposażonego w Polsce jeszcze niewidziałam , odpala '' od pierwszego '' i jeździ Suuupeeer . Pozdrawiam : D

tylko raz sie dałem podpuścić jak dziecko i podałem przez internet VIN auta ..napewno juź nigdy nikt ode mnie go nieotrzyma ...a i o zobaczeniu numerów rejestracyjnych auta ...bedzie można tylko pomarzyć ..i zobaczymy wtedy jak bardzo będziesz skuteczny ...auto detektywie...i Pozdrowiooonka...i życze dalszych sukcesów...

i zobaczymy wtedy jaki to będzie z Ciebie '' KOZAKiewicz '' ..bez VINu auta i numerów rejestracyjnych będziesz niczym powracający z Malborka ..Jurand ze Spychowa lub ..Steve Wonder ...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ale pajac.

Te czerwone "dymki" na zdjęciach tez ładnie mu wyszły.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Podesłać do TVN-u :)
Opublikowano
Witam Szanowną Redakcję "Turbo Kamery"...

poszło :-D

Nie chwaląc się mój jeden post z bezwypadkowy.net był już w Turbo kamerze - wtedy chyba chodziło o jakaś toyote corrole skręconą o 300tys :P :P

A tak poważnie, to takimi linkami możnaby zasypać ich redakcję - to akurat wrzuciłem bo sprzedający po tych swoich wypocinach wydał się warty zainteresowania:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pamiętam motyw z corollą, w tv i na forum :wink: dobra cofka była :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.