Skocz do zawartości

E61 520D skasowanie informacji o wymianie płynu hamulcowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Was. Wie może ktoś z Was Panowie jak iDrivie lub gdziekolwiek usunąć informację o wymianie płynu hamulcowego? Moje BMW to 520D z 2007 roku po lifcie. Słyszałem że ponoć do serwisu trzeba jechać że ciężko to usunąć ręcznie. Wiem że temat już był ale czytałem i nie idzie taj jak piszą. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zmieniasz datę z pozycji I-drive jak na filmie.

Opublikowano
Tak jak pisałem wyżej przy płynie hamulcowym to nie działa , nie można zmienić jak przy innych komunikatach daty. Ma ktoś jakieś inne pomysły czy rzeczywiście serwis?
Opublikowano
Wielkie dzięki Krzychu!! Poszło i w szoku jestem bo mówili mi tu u mnie na miejscu że w mojej BMW 520 E61 2007 po lifcie już nie da rady tego zrobić ręcznie a jednak można. Pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spoko, nie dziękuj, nic za darmo, tu masz mój numer konta 09 2202 ............. żartowałem :mrgreen:

Ja już dawno się nauczyłem, że forum to skarbnica wiedzy :cool2:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.