Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm a jak kupowałem auto od Salonu (używane) to mówili że ma zrobili mnie w chu...?

Nie wiem czy to coś się ma do tego ale mam manetki przy kierownicy nie wiem czy to coś wspólnego ?

Może bym podał komuś vin w celu sprawdzenia bo już sam nie wiem

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hmmm a jak kupowałem auto od Salonu (używane) to mówili że ma zrobili mnie w chu...?

Nie wiem czy to coś się ma do tego ale mam manetki przy kierownicy nie wiem czy to coś wspólnego ?

Może bym podał komuś vin w celu sprawdzenia bo już sam nie wiem

Przyślij na PW - rozkoduję i odeślę do Ciebie

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poźno ale poszło - dopiero usiadłem do kompa :mad2:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

@Collios - masz na PW vin więc będziesz widział z czym wyszła Twoja F-ka

Nie ma u niego EDC. Resztę niech Collios sam opowie.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

AHA. wspominali o zawieszeniu ze ma jakieś twardości i myślałem ze to jest w takim razie juz wiem co mam a czego nie ....

dzięki za pomoc :)

• 3 lata później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Panowie, aktualnie mam Xdrive + edc, chce obniżyć zawias o około -20 mm przód i -20 tył, czy bez problemu da radę to zrobić? czy jest jakieś prawdopodobnieństwo że się coś zepsuje albo EDC wyrzuci jakiś błąd? jak z działaniem edc po obniżeniu auta?

autko latem stoi na 20' feldze,

Daniel
  • 2 lata później...
Opublikowano
Witam, mam comfort, sport i sport plus. Na zegarach pakazane ze zmienia się charakterystyka albo silnika i skrzyni albo albo zawieszenie i układ kierowniczy lub wszystko na raz. Tak jak widoczna jest zmiana zachowania pierwszego tak nie widzę różnicy w zachowaniu zawieszenia. Po za tym mechanik mówi że wizualnie amory wyglądają na zwykle. O co w tym chodzi?