Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Masz jakieś newsy o wadzie pompy oleju w b48 330i??

Nic nie słyszałem a silnik już prawie od 4 lat...

male-bmw-2.png
  • Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Źle zrozumiałeś wehyr, napisałem że wadliwy jest N20 i zastąpił go B48, który polecam.
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Cześć, czy możecie polecić znajomego sprzedawcę w salonie BMW w Waw lub Poznań, u którego wynegocjowaliście atrakcyjna cenę na serię 3 albo 5?
Opublikowano (edytowane)
Cześć, czy możecie polecić znajomego sprzedawcę w salonie BMW w Waw lub Poznań, u którego wynegocjowaliście atrakcyjna cenę na serię 3 albo 5?

Tak Inchcape Warszawa - Pan Kamil E. - powołaj się na kolegę z forum - na Grzegorza...od białej strzały. Trzymam kciuk - u mnie przebił wszystkich :-)

Edytowane przez Gregonio
Opublikowano
Dzięki za szybką odp, przejrzałem ich stronę i widzę dwóch sprzedawców nowych aut o tym imieniu, pomogłaby mi 1 litera nazwiska :)
Opublikowano
Dzięki za szybką odp, przejrzałem ich stronę i widzę dwóch sprzedawców nowych aut o tym imieniu, pomogłaby mi 1 litera nazwiska :)

Pan Kamil E. :-). Dalej nie mogę bo RODO zabrania ;-)