Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście mam właśnie te żarówki White Vison Philipsa.

Nie są złe, ale liczyłem na to że będą bardziej białe, według mnie świecą nadal zbyt "zółto".

Opublikowano
Koledzy , pamiętajmy że nawet dobra żarówka H7 nie zastąpi nam xenona, i tak cieszyłbym się tym co mamy , lub poczekajmy jeszcze parę lat , zapewnię zwykła żarówka h7 będzie świecić jak xenon minimum 6000K lub nawet 8000K , kto wię co jeszcze wymyślą :) :roll: :D
Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano

Może ktoś jednak keidyś przyjdzie z pomocą co do problemu H7 ledowych. Lepiej tematu nie zamykać.

http://interlook.pl/product-pol-776-Swiatla-mijania-ZESTAW-LED-H7-CREE-TM-TrueWhite-Technology-7200-lm.html

Te ledy duzo kosztują, ale jeśłi nie pokażą błedu i będą normalnie przygasać w funcji DRL to jest super alternatywa dla tych pseudo xenonów od Philipsa.

Nie dość że i tak dalej są mówić lekko żółtawe to jeszcze żywotność jest cienka. Mniejsza nawet od normalnych żarówek.

Ledy mogą wystrczyć do złomowania. W xenonach pre-LCI jako drogowe Xenony świecą z H7. Nawet jesłi H7 ledowe nie będą tak mocne jak te Philipsa to i tak Xenaon praktycznie wystarczy. Sa tacy co specjalnie programują wyłączanie H7 na drogowych.