Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

taka rada, nigdzie nie jedź i nie szukaj od handlarzy, będziesz mniej rozczarowany...

ps. auto z włoch więc sprawdzenie przebiegu raczej nierealne

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie szukam poniżej 30 tyś. Patrzę też ponad, nie mówię że 39, ale może być ponad. Ja wiem że auto z tym rocznikiem nie będzie miała 200 tyś, dlatego ja w tej chwili nawet nie patrzę na przebieg. Niestety nie mam czasu żeby jeździć daleko i oglądać auta i dlatego szukam coś blisko. Stąd moje pytanie o ten akurat samochód. Pilnie potrzebuję auta i tutaj jest największy problem.. :/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawsze możesz zadzwonić, a nóż zgodzą sie przyjechać do Ciebie ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
189 000 w 10 letnim dieslu ;)

A co za problem? Ja miewam E46tki 320d 2001-2005 z przebiegami 140-170 tys km. Udokumentowane w ASO itd. Nie bronię oczywiście auta z ogłoszenia, bo pewnie cofka jest, ale nie uogólniajmy. ;)

Opublikowano
taka rada, nigdzie nie jedź i nie szukaj od handlarzy, będziesz mniej rozczarowany...

ps. auto z włoch więc sprawdzenie przebiegu raczej nierealne

Ja mam auto z włoch i wszystkie serwisy ładnie powpisywane, ale nie uzupełniali co robili tylko że był na serwisie, przegląd i czasem coś wpisali jakąś przekładnie kierowniczną itp, nie odrzucaj od razu tej oferty.