Skocz do zawartości

328 całe paliwo przelewa do PRAWEJ komory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem jak w tytule. Całe paliwo przelewa mi do prawej komory, czyli tam gdzie jest pompa (wszyscy co mieli podobny problem nie mieli paliwa w prawej komorze, a lewa była pełna). Paliwa w prawej komorze jest tak dużo, że wylewa mi się górą pod siedzenia... Ma ktoś jakieś pomysły? Pozdrawiam
Opublikowano
Ja jak leje pod korek to nie ma możliwości aby się wylewało pod siedzenie-kanape nie masz uszczelki pod nakrętką lub podwinięta jest lub dekiel pęknięty.A co do przelewania to dzieje Ci się coś z autem nie pali czy tylko chodzi o przelewanie?

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano

po nocy ciężko pali, pompa nie trzyma ciśnienia. jeśli chodzi o uszczelkę to wymieniałem ją już, nakrętkę także oglądałem i jest z nią wszystko ok... dokręcone jest wszystko mocno, a nadal się poci tam spod plastikowej dużej nakrętki trzymającej pompę. Mam 30l paliwa wg wskaźnika, prawy zbiornik jest przepełniony a lewy prawie pusty.. nie rozumiem dlaczego nie jest to jakoś wyrównane, to normalne?

wychodziłoby na to że moim problemem jest tylko uszczelnienie?