Skocz do zawartości

e46 320ci Koszalin WBABN11000JV58338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I powiem wam że nawet ja miałem chęć na niego..gdyby nie fakt iż nie miałem w tamtym czasie czasu pewnie i ja bym sie tam zjawił :D
Opublikowano

Makiet opony...dobre....

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
Powiem ,że robienie licytacji to idiotyzm - olał bym cały samochód jak by ktoś mnie postawił w takiej sytuacji. Żaden szanujący się handlowiec takich rzeczy nie robi .Jak jest 2 klientów to pierwszeństwo ma ten pierwszy a jak nie kupi to rozmawiam z drugim i tyle. Wiele razy miałem taką sytuację i nigdy nie robiłem w ten sposób.
Opublikowano
z drugiej strony chyba dobrze że nie kupiłem bo dziś dostałem absurdalny list z UFG i mój portfel będzie lżejszy o 3200 zł
Opublikowano
Była licytacja jak w "Wojnach magazynowych" ?:D

Zaproponowałem swoją cenę a ten drugi kupujący powiedział że jest w stanie dać więcej i tyle.

Pozdrawiam

Arljazz

Opublikowano
Powiem ,że robienie licytacji to idiotyzm - olał bym cały samochód jak by ktoś mnie postawił w takiej sytuacji. Żaden szanujący się handlowiec takich rzeczy nie robi .Jak jest 2 klientów to pierwszeństwo ma ten pierwszy a jak nie kupi to rozmawiam z drugim i tyle. Wiele razy miałem taką sytuację i nigdy nie robiłem w ten sposób.

Ja też tak zakładałem, ale tak jak mówiłem sprzedawcami byli dwaj młodzi chłopacy i niestety "szanujący się sprzedawca" to nie jest/było właściwe ich określenie.

Było minęło. Jak o tym pomyślę na spokojnie to jechałem z przeświadczeniem że za 17tys ją kupię, ale za 20tys to już nie było warto moim zdaniem.

Pozdrawiam

Arljazz